Breaking news

TOP 3 FERESTRE ȘI UȘI PENTRU O CASĂ MAI LUMINOASĂ

În momentul în care începi procesul de design al casei tale, trebuie să te gândești la toate avantajele și dezavantajele alegerilor tale. Ferestrele și ușile sunt o parte esențială a arhitecturii viitoarei tale case, iar stilurile disponibile pe piață sunt nenumărate. Dacă construirea (sau reamenajarea) unei case este în planurile tale anul acesta, îți sugerez să iei în considerare sfaturile din articolul de azi.

Ușile culisante din geam termopan vin cu o serie de avantaje, de care nu vei putea beneficia în cazul geamurilor standard.Culisantele te ajută să economisesti energie, creează impresia de spațiu mai mare, și mai mult decât orice, te ajută sa creezi senzația de integrare a naturii în casa ta.

CINCI BENEFICII ALE UȘILOR CULISANTE

  •  Mai multă lumină naturală în casa ta

Geamurile din podea până în tavan sunt o resursă excelentă de a aduce mai multă lumină naturală în casa ta, ceea ce va face încăperea să pară mai călduroasă și să creeze o atmosferă mai primitoare.

Lumina naturală este importantă mai ales în sezonul rece, prin care trecem câteva luni pe an, pentru a ne îmbunătăți starea de dispoziție și energia.

  • Aduc natura mai aproape de tine

Cu toții știm că natura are efecte benefice asupra noastră, însă reușim să petrecem din ce în ce mai puțin timp în aer liber. Când ești aproape de natură te simți mai calm și mai relaxat, iar cu ușile culisante poți să inviți natura mai mult în casa ta și mai mult decât atât, poți să te bucuri de o priveliște minunată în orice moment al anului.

  • Îți oferă senzația de spațialitate

Dacă nu beneficiezi de foarte mult spațiu în casa ta, glisantele o să fie o investiție excelentă, deoarece vor crea iluzia de spațiu mai mare și de o conexiune mai puternică cu exteriorul.

Se potrivesc de minune în orice încăpere din casa ta, de la dormitor până la sufragerie sau bucătărie, fiind un punct de tranziție armonios către grădină, balcon sau terasă. Acum o sa te poți bucura în voie de momente frumoase alături de familie și prieteni, într-un spațiu uniform.

  • Lumina naturală te ajută să economisești

Geamurile culisante sunt o sursă naturală și sustenabilă de a-ți lumina sau a-ti încălzi încăperile. Profită de lumina naturală oferită de geamurile culisante pentru a reduce facturile la gaz sau electricitate.

  • O stare de spirit mai bună

Atunci când inviți mai multă lumină în casa ta, o să descoperi că sănătatea ta fizică și emoțională se va schimba în bine. Există nenumărate studii care arată că lumina naturală îți  poate îmbunătăți starea de spirit, te poate ajuta să ameliorezi stresul și anxietatea, să ai un somn mai liniștit, să fii mai bine dispus. În plus, lumina naturală este o sursă excelentă de vitamina D, foarte importantă pentru corpul nostru.

UȘI ȘI FERESTRE CULISANTE – FAVORITELE NOASTRE

Ușile glisante din aluminiu

 Sunt chic, elegante și extrem de funcționale. Le adorăm deoarece rama este foarte subțire, ceea ce maximizează șansele tale de a te bucura de o priveliște deosebită, iar glisarea este etanșă și silențioasă.

Acestea sunt construite din profile de aluminiu, material care le va face mai rezistente în timp. De asemenea, ușile glisante pot fi ușor adaptate pentru a spori sistemul de siguranță al casei tale, prin adăugarea mai multor puncte de închidere, sticlă antiefracție sau sticlă securizată.

 Aici poți să găsești o gamă largă de modele și culori de usi culisante, atât pentru rama ușilor, cât și pentru sticla acestora.

Ușile culisante armonice

 Printre cele mai estetice și moderne uși, acestea se pliază și se glisează în același timp. Au un design arhitectural deosebit, care îți vor face încăperile să iasă în evidență. Ușile glisante armonice reprezintă cel mai eficient mod de a crea o tranziție elegantă și uniformă între interior și exterior.

O combinație de ferestre și uși glisante 

 În funcție de spațiul de care beneficiezi, de dimensiunea pereților sau de preferințele tale în decor, poți alege să combini ușile glisante cu ferestrele fixe. O astfel de combinație poate rezulta într-o structură solidă a ferestrelor și ușilor tale și va aduce, cu siguranță, designul casei tale la un alt nivel.

 Ne plac extrem de mult cele de la Ferestre Helios, deoarece sunt o combinație excelentă între modernitate, eficiență energetică și siguranță, și poți să le personalizezi în funcție de preferințele tale.

Dacă nu te-am convins încă, trebuie să stii ca studii recente au demonstrat faptul că o casă luminoasă, cu ferestre înalte are șanse mai mari de a fi vândută sau închiriată la un preț avantajos. Lumina naturală face spațiul să pară mai mare și mai deschis, ceea ce va determina un posibil cumpărător să fie dispus să plătească mai mult. Fă ca priveliștea din fața casei tale să merite toți banii!

Pentru a evita bătăi de cap, alege dintr-un singur loc toate elementele designului dorit în materie de ferestre și uși culisante. Incepe sa iti amenajezi casa visurilor tale acum!

 

 

 

 

>