Breaking news

TOP 3 calitati pe care ar trebui sa le aiba viitorul tau sot – Alege cu sufletul, dar foloseste-ti si mintea!

Atunci cand te indragostesti, iti vezi partenerul ca fiind cel mai frumos, destept, dragut si romantic om din Univers. Este singurul care are “acel ceva” ce te atrage si toate calitatile il fac sa para perfect. Oricine te contrazice cu siguranta para ca iti vrea raul sau ca e invidios! Cel putin asta ai fi tentata sa crezi. Lucrurile nu stau insa chiar asa. Invata sa nu-ti pierzi capul dupa o singura privire si un gest frumos, pentru ca iubirea chiar poate fi oarba!

Cand starea de indragosteala trece si fluturii din stomac se mai domolesc, incepi sa-ti vezi partenerul asa cum este el, iar faptul ca este atractiv nu-ti va mai fi de ajuns. Tocmai din acest motiv este o mare greseala sa-ti faci planuri de viitor alaturi de o persoana pe care o cunosti de putin timp. Asta, pentru ca aburii dragostei sunt ca cei ai alcoolului, iar cand “te vei trezi” s-ar putea sa constati ca ai luat decizii mai putin inspirate. Asadar, alege cu sufletul, dar trece totul si prin filtrul mintii. 

Iata ce calitati ar trebui sa aiba un barbat cu care ai putea sa-ti intemeiezi o familie: 

  • Isi doreste copii 

Exista foarte multi barbati care fug de reponsabilitati si vor sa fie alaturi de tine doar in perioadele bune. In cazul in care partenerul tau isi doreste copii, acest lucru denota ca este o persoana matură, cu planuri pe termen lung, care nu va da inapoi la primul hop. Asadar, daca ai gasit un astfel de tip asumat si echilibrat, s-ar putea sa descoperi multe alte calitati la el. Deci, pasteaza-l!

  • Este ingrijit 

Un barbat care nu se ingrijeste probabil nu va avea grija nici de tine, nici de lucrurile sale sau de eventualii vostri copii. In cazul in care umbla mereu sifonat, netuns si isi mai arunca si sosetele murdare sub pat, unde raman cu lunile, gandeste-te de doua ori daca asta iti doresti cu adevarat. Daca iti imaginezi ca se va schimba in timp, s-ar putea ca acest lucru sa ramana doar o dorinta a ta, pentru ca sigur lui ii place asa cum este. 

In schimb, un barbat ingrijit are grija de tot ceea ce ii apartine. O sa gasesti la el acasa solutii de intretinere pentru pielea din masina, odorizante de camera si chiar spray de mobila. Atunci cand ajungi in locuinta lui, iti vei da sema dintr-o privire cu ce persoana ai de-a face.

  • Se poate sustine financiar

Desi acest lucru suna putin materialist, este foarte important ca un barbat sa se descurce singur, sa aiba un job si sa lupte pentru ceea ce-si doreste. Un partener cu 3 masterate, care sta pe banii parintilor, este posibil sa lase toate responsabilitatile financiare pe umerii tai, pentru ca el sa isi urmeze pasiunile sau studiile. 

Daca, la inceput, acest lucru nu te va deranja, cu timpul, s-ar putea sa apese pe umerii tai si sa fie mai mult decat poti duce.

Asadar, inainte de a-ti face planuri de viitor, asigura-te ca partenerul tau are cele trei calitati enumerate mai sus si ca te iubeste. De asemenea, e indicat, spun psihologii, sa nu iei hotarari importante in primele 3-4 luni de relatie, cand inca esti sub influenta “aburilor dragostei”. 

Sursa foto: shutterstock.com

>