Breaking news

TOP 3 cadouri de neuitat pentru persoana iubită. Iată cum să o faci să se simtă specială

Alegerea unui cadou potrivit pentru persoana iubită poate fi uneori o sarcină grea. Există multiple variante din care poți alege, de aceea este important să te organizezi bine. 

Începe prin a stabili bugetul, timpul alocat pentru căutarea cadoului și ce mesaj vrei să transmiți prin cadoul oferit. Ține cont și de ocazia oferirii cadoului.

Iată 3 idei inedite de cadou 

  •  O scrisoare

Chiar dacă sună ca un cadou pentru vremurile trecute, nu este așa. Oricine poate aprecia un astfel de cadou oferit din inimă. Fie că îi este adresată unui bărbat sau unei femei, o scrisoare poate avea un impact mai mare asupra sa decât îți imaginezi. 

Când ai scris cuiva drag o scrisoare ultima oară? Cu siguranță ai răspunde că nu de curând sau niciodată. Impactul emoțional va fi unul foarte mare, iar persoana căreia îi vei scrie nu va uita niciodată acest gest. 

Nu înlocui scrisoarea clasică, scrisă de mână, cu una digitală, pentru că ideea este să fie ceva neașteptat, din suflet și care să poată fi păstrat în cutia cu amintiri. Nu trebuie să o trimiți neapărat prin poștă, ci i-o poți înmâna direct persoanei în ziua aniversării.

Dacă nu te pricepi la scris, trebuie să știi că nu e nevoie ca scrisoarea să fie una spectaculoasă ca scriere, ci să fie despre ce apreciezi și prețuiești la persoana respectivă. 

În plus, nu costă nimic mai mult decât timpul și atenția ta. 

  • O vacanță 

Amintirile alături de persoana iubită sunt neprețuite. O vacanță poate fi un cadou foarte bine primit. Astfel îi vei demonstra persoanei iubite că dorești să petreci cât mai mult timp în compania sa și că vrei să explorezi lumea alături de ea. 

Dacă te gândești la o vacanță exotică, poți alege un sejur în Seychelles de pe karpaten.ro, în funcție de buget și perioada în care sunteți ambii disponibili. Dacă nu știi deja când o să vă luați concediul, încearcă să stabilești acest lucru cu persoana iubită înainte de a rezerva vacanța. Astfel vei fi liniștit că nu vor exista probleme legate de perioada în care dorești să cumperi biletele pentru sejur. 

Dacă vrei să faceți un city break sau un weekend la munte/ mare poți opta și pentru variante în România. Încearcă să găsești o locație în care știi că nu a mai fost persoana iubită, pentru a descoperi acel loc împreună. 

  • O petrecere surpriză 

Dacă persoana iubită are o viață socială foarte activă și nu a apucat să organizeze o petrecere surpriză, ai noroc. Poți folosi această oportunitate și să o transformi într-un cadou. 

Organizarea unei petreceri nu este chiar simplă, mai ales dacă ai mulți invitați. Așa că încearcă să te pregătești din timp, pentru a avea succes. Anunță prietenii invitați că este o surpriză și că trebuie să nu divulge secretul. Caută o locație în cazul în care o petrecere în casa voastră nu este o opțiune. 

Apoi invită persoana iubită la o simplă ieșire în doi și așteaptă să îi vezi reacția când va realiza că ai plănuit o petrecere alături de prietenii săi. Va fi cu siguranță un cadou de neuitat. 

Așadar, oferă persoanei iubite un cadou special precum o scrisoare, o vacanță sau o petrecere. Uneori aceste amintiri sunt deosebite și vor transmite mesajul că aloci timp și atenție relației voastre, dincolo de cadourile materiale. 

Sursa foto: unsplash.com 

>