Breaking news

Top 3 aspecte care este esențial să fie în ordine într-un apartament căruia îi cauți chiriași

Dacă ești proprietarul unui apartament și îți dorești să îl oferi spre închiriere, lucru care îți poate genera un venit semnificativ, este recomandat să ai grijă ca cel puțin lucrurile de bază să fie bine puse la punct, pentru a genera satisfacție chiriașilor.

Astfel, sunt câteva elemente la care potențialii clienți sunt atenți în momentul în care se află la vizionarea unei garsoniere sau a unui apartament. În cazul în care ești interesat de aceste aspecte esențiale, citește în continuare articolul și este posibil să descoperi informații utile.

Află lucrurile care sunt foarte importante într-un apartament pe care intenționezi să-l oferi spre închiriere și care pot influența decizia clienților: 

  1. Lipsa mucegaiului. În cazul în care în apartament există mucegai, este crucial să-l reduci la minim, deoarece pe lângă faptul că estetic nu este deloc plăcut, poate avea efecte negative asupra sănătății. Este posibil să cauzeze alergii, dureri de cap, dificultăți de concentrare sau chiar astm și diverse boli pulmonare. De asemenea, nu ai cum să-l ascunzi, iar dacă există mucegai în apartament, categoric, va fi observat la vizionare. 
  2. Funcționarea prizelor. Un alt aspect care este important de menționat sunt prizele. Ai grijă ca toate prizele din apartament să funcționeze, deoarece este un lucru de bază, care trebuie asigurat. Vei vedea că pot exista persoane care în cadrul vizionării își aduc un încărcător și verifică toate prizele să vadă dacă sunt funcționale. Astfel, nu ignora acest aspect, iar dacă există prize nefuncționale, remediază acest lucru, căci nu este deloc un proces complicat. 
  3. Eficiența sistemului de încălzire. Acesta este un lucru pe care potențialii chiriași nu îl pot sesiza neapărat în cadrul vizionării, ci este necesar să locuiască în respectivul apartament, pentru a-și da seama dacă sistemul de încălzire ales este unul eficient. Cu toate acestea, poate fi foarte neplăcut pentru chiriași să nu aibă căldură suficientă și este posibil ca pe parcursul șederii lor în apartamentul tău să intervină probleme, din cauza acestui aspect. Lucru pe care, cu siguranță, nu ți-l dorești. Astfel, alege un sistem de încălzire eficient pentru apartamentul pe care îl deții. O recomandare utilă ar fi centralele termice pe gaz, deoarece acestea folosesc un principiu denumit condensare, care mărește eficiența și în același timp micșorează consumul de gaz. Deci, dacă te gândești să optezi pentru această variantă poți găsi centrale termice pe gaz online la Roinstalatii.ro, unde ai o gamă variată de astfel de centrale, ce folosesc tehnologia condensării.

În concluzie, ai grijă ca garsoniera sau apartamentul dat spre închiriere să ofere măcar minimul necesar, astfel încât chiriașii să se simte confortabil. Bineînțeles, cu cât apartamentul este mai bine echipat, cu atât câștigul tău poate fi mai mare, iar categoria de clienți va fi alta.

Sursa foto: pexels.com

>