Breaking news

Tony Poptămaș, românul cu cea mai impresionantă ascensiune pe Facebook

Un artist, un om cu suflet mare, o vedetă și un entertainer: Tony Poptămaș, românul cu cea mai impresionantă ascensiune pe Facebook.

poptamasÎn timp ce tu citești acest articol sunt o mulțime de persoane care apreciază postările de pe pagina lui de Facebook. Este vorba despre Sorin Anton Poptămaș, artistul cunoscut sub numele de Tony Poptămaș, unul dintre cei mai populari români de pe cea mai mare rețea de socializare. Dacă pagina lui de Facebook nu vă este cunoscută, cu siguranță îl știți pentru că în anul 2006 a participat la Eurovision cu formația Desperado, obținând locul 4.

Pagina sa de Facebook are la momentul de față în jur de 1.300.000 de likeuri, dar mult mai mulți oameni vorbesc despre el atât în țară, cât și peste hotare. Popularitatea sa crește în fiecare săptămână exponențial, în topul general al paginilor el aflându-se momentan pe locul 39, fiind surclasat doar de artiști internaționali cu vechime și câteva branduri, în timp ce în topul cântăreților ocupă locul 18.


Acum locuiește în Norvegia, dar este originar din Târgu Mureș și rămâne un om cu suflet de român care le oferă celor din țara lui, a noastră, o mulțime de sfaturi și citate care îi inspiră și îi ajută să vadă viața altfel. De asemenea, clipurile distribuite de acesta fac parte din gama variată a divertismentului și prezintă diferite situații amuzante, talente ale lumii sau trucuri eficiente pe care le putem face acasă. Pagina entertainer-ului este din ce în ce mai vizitată de milioane de oameni care se regăsesc în vorbele lui sau care își doresc să se destindă, urmărind cu drag cele mai noi întâmplări sau descoperiri din întreaga lume.

Muza artistului este chiar viața lui, momentele sale de glorie și cele în care a pierdut. El se declară mândru de realizările de până acum și nu ezită să împărtășească și cu cei de pe Facebook tot ceea ce face și crede. El se declară un artist, un om fericit și, nu în ultimul rând, un familist în adevăratul sens al cuvântului.

Există și persoane care au o părere nu tocmai bună despre Tony, însă el spune că nu este deranjat de atitudinea acestor oameni și încearcă să le explice într-un mod cât mai decent care este scopul său și că nimeni nu este obligat să îi urmărească pagina.

Entertainer-ul iubește să-i sfătuiască pe români și îi susține pe cei plecați peste hotare pentru un trai mai bun. Foarte mulți dintre aceștia apreciază noile postări și fiecare își varsă amarul, exprimându-și opinia cu privire la tot ce se întâmplă în jurul lor.

Oricare ar fi situația, Tony Poptămaș susține că oamenii trebuie să fie fericiți, să se iubească și să lase orgoliul deoparte. Cei care nu se încred în aceste vorbe, pot accesa pagina artistului și se vor convinge de cele spuse mai sus.