Breaking news

Toner imprimante pentru mii de pagini

 

Sa gasesti o sursa sigura de toner imprimante si sa iti cumperi o imprimanta de calitate inseamna sa faci investitii profitabile care te feresc de riscurile unor imbolnaviri grave si de pierderile de timp.
Pandemia a schimbat totul in jur. Oriunde mergem se face coada, fiindca pentru evitarea aglomeratiei si a infectarii cu Covid, in incaperile mici intra o persoana, in timp ce restul asteapta la usa.
Personale care au tot timpul de pritat documente sunt pe punctul de a face depresii grave cand sunt lasate sa astepte afara zeci de minute pana le vine randul.
Imagineaza-ti ca astepti sa iti vina randul pe un gang la temperaturi siberiene, ca viscoleste si nu ai unde sa te adapostesti de zapada care iti intra si in oase! Zapada o mai scuturi de pe haine inainte de a se topi, dar ce faci daca ploua si apa iti patrunde pana la piele?
Tin minte cat am asteptat la printarea lucrarii de licenta in cele 3 exemplare obligatorii, mai ales ca in fata mea se aflau doi studenti care aveau de xeroxat sute de pagini dintr-un curs.
Este ca atunci cand te duci sa platesti facturi si cand cel din fata ta scoate 10 plicuri, iar tu ai o factura si nu te simti deloc confortabil, dar nu ai ce face.
Cel mai bine este sa iti cumperi o imprimanta de calitate premium si sa comanzi toner imprimante de pe site-ul magazinului Cartushop.ro, deoarece:
-gasesti cartuse originale si de ultima generatie, apartinand unor branduri renumite. Ai de ales si in cazul in care diversitatea produselor te pune in incurcatura, poti solicita consiliere specialistilor care iti ofera consultanta gratuit.
-preturile sunt accesibile. Calculand pretul tonerului si al hartiei, costul pentru imprimarea unei pagini acasa este mult sub pretul pietei.
-in stoc gasesti cartuse pentru 2500 de pagini, adica poti printa echivalentul a patru-cinci carti. Capacitatea mare a acestuia iti permite sa il folosesti un timp indelungat imprimanta si sa stai fara grija.
-datorita calitatii cartuselor, imprimarea se face uniform, literele sunt clare, nu apar suprafete sterse sau dungi negre pe anumite suprafete.
-simultan cu tonerul, poti comanda si hartia pentru imprimanta sau pentru copiator de cea mai buna calitate.
-livrarea este prompta. In Bucuresti se face in 24 de ore, in provincie in 2-3 zile.
-In magazin sunt multe lucruri utile si comandandu-le online esti scutit sa mai faci un drum in oras sa iti cumperi pixuri foarte bune, agende, carnetele, carnetele de notite, etichete si instrumente de arhivare a documentelor.
-toate cartusele vechi sunt ridicate de firma care ti le-a vandut si duse in depozite sigure. In acest fel mediul nu este poluat, iar tu ai constiinta curata.
-pentru comenzile de peste 150 de lei care urmeaza sa fie livrate in Bucuresti, transportul este gratuit. In provincie, gratuitatea se obine in urma unei comenzi de peste 250 de lei.
Fa un centru de imprimare performant la tine acasa, fiindca nevoia de documente este perena! Mereu depunem cereri, avem nevoie sa completam formulare, printam direct date de contact, cataloage de produse, terapii pentru diferite boli sau retete de bucatarie.
Parintii care au copii in scoala, chiar si in ciclul prescolar este bine sa aiba o imprimanta de calitate acasa. Mai ales de cand s-a inceput invatamantul online si se trimit teme pe paltforma este mult mai usor sa se printeze fisa, testul sau sarcina didactica respectiva si elevii sa lucreze constiincios.
Pe masura ce elevul creste, nevoia de imprimanta creste. El are nevoie sa printeze tabele, formule, lectii trimise de profesori, dar si documentele din care vor realiza referate. Printarea este sigura, fiindca mi s-a intamplat sa nu mai gasesc si a doua oara documentul bun pe care nu l-am copiat sau printat pe loc.
Elevul se pregateste mai bine pentru examenele nationale scrise, daca are la indemana programa pentru examen printata, testele de antrenament publicate pe site-ul ministerului, subiectele de la simulare si teste pentru examen, realizate dupa programa scolara.
Dar orice parinte isi doreste ce este mai bun pentru copilul sau si in mod cert ca il vede pe acesta mai intai licean, apoi student.
La liceu el va avea mai multe teme si are nevoie de documentare, iar aceasta se realizeaza mai usor de pe documente printate.
E vremea ca liceanul sa invete sa redacteze texte pe computer, respectand regulile si ca sa vada rezultatul, printeaza textul.
Toate aceste demersuri il pregatesc pentru facultate, fiindca acolo are de realizat referate si de pregatit lucrarea de licenta.
Nimeni nu se poate ocupa de tehnoredactarea unor lucrari mai bine decat o face persoana care a conceput-o.
Sa scrii capitol dupa capitol de mana si apoi sa redactezi pe computer 50-100 de pagini inseamna pierdere de timp, mai ales ca si computerul are functii de stergere si de corectare a lucrarii.
Exista si profesii dependente de imprimanta, de cartuse si de produse de birotica si de papetarie. Un profesor care face de doua ori pe saptamana fise de lucru pentru elevii sai, nu are timp sa se mai duca la centrul de imprimare.
In perioada tezelor un profesor de romana sau de matematica are de printat sute de pagini cu subiectele elevilor, fiindca acestea sunt lungi si scrierea lor pe tabla ar insemna consumarea din timpul de lucru al elevilor.
Dar si avocatul, inginerul sau medicul este dependent de imprimanta.
In concluzie, cumpara-ti ceea ce este necesar, sa printezi tot ce ai nevoie la domiciliu si sa nu mai iesi in oras pe ploaie, pe ninsoare sau pe caldura de cuptor!

>