Breaking news

Tom Boxer a lansat la Radio 21 piesa ”Hey”

Tom Boxer s-a lăsat dezbrăcat de secrete marţi, 3 iulie, în cadrul emsiunii Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor.

Artistul a fost invitat al rubricii „Vedete la perete”, alături de frumoasa Morena, în cadrul căreia vedetele stau de vorbă cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21, ocazie cu care a lansat o piesă nouă în exclusivitate  – „Hey”. Single-ul nou a fost compus chiar de Morena.

Eu lucram la linia melodică, iar Morena a început dintr-o dată să o fredoneze. Este o piesă foarte sexy şi pozitivă. Duce un pic spre „Morena”, este deep house. Eu iubesc muzica asta, aşa că am încercat să fac o chestie cât se poate de comercială, dar în acest gen.”, spune Tom Boxer.

Întrebaţi dacă îşi amintesc întâmplări amuzante din timpul concertelor, cei doi s-au distrat copios. „Înainte de un concert, organizatorul m-a sunat şi mi-a zis că nu are să-mi dea banii pentru că nu vine multă lume. Apoi s-a răzgândit şi m-a plătit cu o sacoşă de monede de 2 şi 5 euro”, a povestit Tom Boxer. „Eu cred că momentul în care am căzut pe o scenă din Spania, în faţa a 3000 de oameni, este mai amuzant”, a completat Morena.

Tom Boxer a mărturisit că are planuri mari pe plan muzical: l-a luat pe Lexter sub managementul lui, şi-a deschis o casă de discuri în Amsterdam şi pregăteşte o super colaborare cu Pitbull!