Breaking news

Toate firmele din România, obligate să încheie contracte cu o firmă de deratizare și dezinsecție

loading...

Toate firmele din România, indiferent de domeniul de activitate, sunt obligate prin lege să efectueze din trei în trei luni, dezinfecția, dezinsecția și deratizarea spațiului unde își desfășoară activitatea.

dezinfectie dezinsectie deratizarePotrivit legii nr 95 din 2006, firmele sunt obligate să încheie un contract de prestări servicii cu firmele specializate și autorizate să efectueze operațiunile de dezinfecție, dezinsecție și deratizare.

Art. 37 din legea 95/2009, prevede faptul că orice persoană fizică sau juridică, având calitatea de angajator, este obligată să asigure fondurile și condițiile necesare pentru aplicarea măsurilor de igienă, dezinfecție, dezinsecție și deratizare periodică.

Cine nu se conformează, riscă amenzi de până la 8.000 de lei. Periodicitatea operațiunilor de dezinsecție și sancționarea celor care încalcă prevederile legii 95/2006, sunt reglementate prin Ordinul MS nr. 536/1997. Astfel că lucrările de dezinsecție se fac atunci când este nevoie, odată la minim 3 luni, în timp ce lucrările de deratizare se fac atunci când este nevoie, odată la minim 6 luni (primăvara sau toamna).

Tarifele pentru  astfel de operațiuni sunt calculate în funcție de mai multi parametri, printre care, suprafața ce urmează a fi deratizată și dezinfectată cât și domeniul de activitate al firmei caresolicită serviciile.

Compania DDD, specializată și autorizată în prestarea serviciilor de dezinsectie , deratizare, dezinfectie, aplică un tarif de doar 75 de lei pentru pentru suprafețele mai mici de 50 de mp. În timp ce pentru spatiile cu suprafața cuprinsă între 600 și 1.000 de mp, tariful este de 400 lei. Pentru suprafețele care depășesc 1.000 mp, prețul este calculat la metru pătrat. În cazul spațiilor cu o suprafață mai mare de 10.000 mp, prețul devine negociabil.

Compania DDD deține certificate ISO 9001, ISO 140001, astfel că rata de refacere a lucrărilor este de doar 2%.

Cu ajutorul serviciilor de deratizare, dezinfecție și dezinsecție prestate de compania DDD, veți scăpa de musafirii nepoftiți precum gândacii, insectele și rozătoarele.

Operatorii companiei DDD oferă în mod gratuit consultații la domiciliul clientului sau la sediul firmei, pentru a dezvolta un program integrat care să răspundă cerințelor și eficiența serviciului să fie maximă.

loading...