Breaking news

Titanic 3D, va fi lansat pe marile ecrane în 2012

O versiune 3D a filmului „Titanic” va fi lansată pe marile ecrane în 2012, a anunţat regizorul peliculei originale, cineastul canadian James Cameron, citat de Reuters.

titanic-3d-film-online-downloadPelicula „Titanic” a fost lansată în 1997 şi a avut un mare succes de public. Versiunea 3D a acestui lungmetraj va apărea pe marile ecrane pe 6 aprilie 2012, pentru a marca cei 100 de ani de la momentul scufundării pachebotului.

„Există o întreagă generaţie care nu a văzut niciodată filmul «Titanic» aşa cum a fost făcut acest film pentru a fi văzut, pe marele ecran. Iar acesta va fi un «Titanic» aşa cum nu l-aţi văzut niciodată înainte, remasterizat digital cu 4K (rezoluţie) şi convertit în format 3D”, a declarat regizorul James Cameron.
„Cu puterea lui emoţională intactă şi cu noile imagini mai puternice ca niciodată, acest film va reprezenta o experienţă de proporţii epice pentru fanii lui, dar şi pentru spectatorii care îl vor vedea pentru prima oară”, a adăugat regizorul canadian.

Lungmetrajul „Titanic”, cu Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet în rolurile principale, a câştigat 11 premii Oscar, inclusiv la categoriile „cel mai bun film” şi „cel mai bun regizor”.

„Titanic” a vândut bilete în valoare de 1,8 miliarde de dolari pe plan mondial şi a deţinut timp de foarte mulţi ani recordul de încasări, fiind depăşit abia în 2010 de blockbusterul 3D „Avatar”, regizat de acelaşi James Cameron, care a obţinut încasări totale de 2,7 miliarde de dolari.