Breaking news

Tipuri de pariuri pe baschet

În acest articol îți prezint tipurile de pariuri  pe baschet și moduri în care le poți utiliza pentru a-ți maximiza șansele de câștig. Cel mai popular pariu pe baschet, este pe câștigătorul meciului. În majoritatea cazurilor, în meciurile de baschet există cote dezechilibrate când vine vorba de câștigător.

Cu toate astea, pariul pe câștigător rămâne unul dintre cele mai apreciate tipuri de pariu în acest sport. De obicei se pariază pe echipa câștigătoare, dar sunt și agenții care oferă posibilitatea parierii pe rezultat egal.

Pariuri pe handicapuri asiatice adjustabile

Al doilea tip de pariu din acest ghid de pariuri baschet  pe care ți-l prezint este cel pe handicapuri asiatice adjustabile în baschet. Acest pariu nu presupune alegerea unei echipe câștigătoare, ci diferența de puncte dintre echipa care va câștiga și cea care va pierde. Când meciurile sunt dezechilibrate pe hârtie din punct de vedere al cotelor echipelor, agențiile oferă pariuri pe handicapuri asiatice pentru a echilibra cotele.

De multe ori, pariurile pe handicapuri asiatice sunt mai preferate decât cele pe câștigătorul meciului, deoarece aceste pariuri își oferă cote echilibrate la meciurile dezechilibrate.

Pariuri de tipul total puncte înscrise

La acest tip de pariuri miza se plasează pe câte puncte se înscriu în meciul respectiv, mai exact dacă sunt sub sau peste o valoare stabilită. De exemplu, dacă se setează linia la 163 puncte, dacă pariezi pe puncte sub această linie, vei câștiga dacă vor fi 162 puncte în meci și invers atunci când pariezi pe valoare peste linie. Dacă totalul punctelor va fi egal cu linia stabilită, atunci miza pariului va fi rambursată.

Aceste linii diferă de importanța meciului și a campionatului. Dacă vorbim de un campionat de tipul NBA, linia va fi setată la aproximativ 210 puncte, iar dacă vorbim de un campionat slăbuț, linia va fi setată în jurul a 147 puncte. În majoritatea cazurilor, pariurile pe numărul total de puncte iau în considerare și prelungirile, dar pot exista și excepții în funcție de agenția la care pariezi.

Pariu pe intrarea în prelungiri

Un tip de pariu popular pre-meci printre tipseri   este intrarea in prelungiri, iar aici vorbim clar despre un rezultat egal care duce la prelungiri sau pe faptul că meciul nu va avea prelungiri, dar cotele sunt destul de mici pentru acest tip.

Handicapurile europene pot fi găsite și în baschet, dar sunt mult mai rare decât handicapurile asiatice. Poți opta pentru pariul șansă dublă, care este exact ca și în fotbal și vorbim de 1x, x2, 12.

Mai există și pariuri pe total număr echipă gazdă sau oaspete, totalul de puncte dacă este impar sau par, pariu pe rezultatul primei reprize, pariul pe primul sfert și marja de victorie, care poate fi pe o victorie a gazdei la maxim 5 puncte de exemplu.

Alte pariuri pot fi puse în timpul jocului și acestea sunt pe prima echipă care înscrie un număr x de puncte, pariuri pe următorul sfert sau următoarea jumătate sau pariuri pe primul coș din următorul sfert.

>