Breaking news

Tipuri de evenimente si ceremonii care pot fi gestionate de un wedding planner

wedding planner

Evident, un wedding planner nu se poate ocupa numai de organizarea unei nunti. Acesta este, pana la urma, un organizator de evenimente speciale – unul care nu poate rata oportunitatea unei colaborari atunci cand apare o perioada fara nunti, de exemplu.

Un astfel de organizator se poate ocupa, in esenta, de toate evenimentele si ceremoniile care au legatura cu evenimentul cel mare, dupa cum s-ar spune – anume cu nunta. Astfel, iata cateva tipuri de evenimente si ceremonii care pot fi gestionate de un asemenea planner!

Cereri in casatorie

Pentru unele cupluri si aceasta etapa din relatia lor trebuie sa fie una speciala – desigur, mai ales atunci cand este organizata de el, in secret. Din fericire pentru barbatii care vor sa puna la cale ceva mai special, un wedding planner se poate ocupa si de o cerere in casatorie ca la carte – exact asa cum vezi in filme.

Cina romantica

O cina cu adevarat romantica si speciala va necesita atentia unui organizator profesionist. Chiar daca poate parea putin prea mult, exista situatii cand ai nevoie de o astfel de cina pentru a-i comunica partenerului tau ceva sau pur si simplu pentru a celebra un pas important din relatia voastra.

Cununie civila si religioasa

Evident, un wedding planner se poate ocupa, in primul rand, atat de cununia civila, cat si cea religioasa a oricarui cuplu care vrea sa faca pasul cel mare. Unii organizatori rareori se implica si atunci cand vine vorba de cununia civila, dar cei profesionisti nu vor da inapoi de la organizarea acestui eveniment.

Ceremonie reinnoire de juraminte

Acest tip de ceremonie poate ajuta cuplurile care duc dorul unui eveniment VIP in viata lor, dupa cum s-ar spune. Astfel, daca te cuprind emotiile atunci cand privesti fotografiile de la nunta ta si simti ca ai vrea sa retraiesti acel moment, atunci ar trebui sa apelezi cat mai curand la un wedding planner.

Acesta sau echipa intreaga de organizatori se vor asigura ca ceremonia de reinnoire de juraminte o va intrece, daca este posibil, pe cea a nuntii.

Celebrare nunta de argint, aur, platina

Nu exista cuplu care nu ar vrea sa sarbatoreasca reusite precum nunta de argint, aur sau platina – intr-adevar, in ziua de astazi, acestea sunt adevarate reusite.

Drept urmare, ar trebui sa apelezi la un wedding planner daca vrei ca acest eveniment sa fie tratat ca atare – anume special. O echipa de organizare va sti exact cum sa gestioneze un astfel de moment si sa arate tuturor invitatilor cat de mult inseamna acest lucru si pentru tine.

La cine poti apela pentru toate aceste tipuri de evenimente?

Toate cele de mai sus iti pot fi puse cu mare drag la dispozitie de catre agentia boutique Duet Luxe si de catre echipa de organizatori si wedding planners ai acesteia. Agentia este cunoscuta in industrie pentru evenimentele sale cu adevarat VIP, decorate cu stil de catre oameni cu experienta dovedita in industrie.

Daca vrei sa afli mai multe despre Duet Luxe si despre ce pot face oamenii minunati din spatele acestei agentii, nu ezita sa le scrii un email!

>