Breaking news

Tipuri de cărucioare pentru copii

loading...

Cei mai mici membri ai unei familii au o serie de nevoi ce trebuie îndeplinite de către părinţii sau adulţii din familie. Cele mai “vocale” sunt cele legate de alimentaţie; pe al doilea loc este confortul termic şi fizic; urmează apoi într-o ordine aleatorie: trebuinţa de mişcare /de joc; trebuinţa de afecţiune; trebuinţa de ieşire în aer liber sau plimbare.

carucior copiiÎn scopul rezolvării ultimei dintre trebuinţele precizate mai sus, este necesar să achiziţionaţi un cărucior cu care cel mic să poată fi plimbat sau să poată fi dus în curtea sau pe terasa casei cu scopul de călire a organismului sau pur şi simplu pentru a respire aerul proaspăt al dimineţilor sau serilor de vara, aerul curat de după ploaie, etc.

Alegerea celui mai potrivit cărucior pentru cel mic este adesea o dilemă pentru părinţi, deoarece ar dori un cărucior funcţional, rezistent, fiabil şi elegant. Această problema poate fi depăşită cu succes datorită numărului mare de modele de cărucioare destinate copiilor cu vârste între 0-4 ani ce se pot achiziţiona din magazine sau on line.

O parte dintre cărucioarele pentru copii au funcţii multiple, fiind compuse din partea de landou şi partea de cărucior sport, interşanjabile pe acelaşi suport.

O altă gama de modele sunt cele care se pot transformă simplu din landou în cărucior sport prin manevrarea unor elemente de siguranţă şi butoane.

O altă categorie o reprezintă cărucioarele sport cu utilizare frecvenţa şi în anotimpurile mai răcoroase datorită accesoriilor cu care sunt dotate.

Iată că diversitatea de opţiuni permite alegerea celui mai potrivit model de cărucior pentru copii care să gestioneze eficient şi confortul şi siguranţa copilului în timpul deplasării sau în repaos, dar şi fiabilitatea manevrării de către adult.

Va prezenta cateva modele de carucioare ce aparţin fiecărei categorii mai sus amintite, cu scopul de a face alegerea perfectă.

Cărucioarele au câteva caracteristici comune: structura de aluminiu, şasiu pliabil tip umbrela ce poate fi închis şi deschis cu uşurinţă, landou confortabil, hamac cu spătar reglabil în 4 poziţii, capotina transformabilă în parasolar reglabil, apărătoare de ploaie şi de insecte, salteluţă, scaun ergonomic cu centuri de siguranţă cu prindere în 5 puncte, coşuleţ de transport ce poate fi scaun de maşină pentru copiii cu o greutate de maxim 13 kg.

În funcţie de modelul ales, culorile sunt diferite:”Pliko Switch Four Sportivo”, “Book Plus Sportivo”, “Pliko Switch On Trak” sunt omologate UE.

Fireşte că toate elementele sunt lavabile, astfel încât să poată fi întreţinută igiena necesară fiecărui accesoriu.

Aceste modele de cărucioare sunt dintre cele mai complexe şi asigură o infinitate de posibilităţi adaptate nevoilor bebeluşilor, dar şi părinţilor tineri.

Modelele de cărucioare: “Kunert Vip 2 în 1”, „Hauck Lacrosse Shopn Drive Toast” sau „Retro Fabio 2 în 1” sunt din a doua categorie precizată mai sus. Dotate cu săculeţ pentru picioare, roţi pe rulmenţi, mâner telescopic, salteluţă din bumbac, etc. reprezintă o alegere excelenţă.

Modelele :” Sport I Move”, „Malibu Hauck XL Dots” sau „Coccole” sunt dintre cele tip sport cu desing modern.

loading...