Breaking news

Tips&tricks: top 4 lucruri de care sa tii cont, inainte de a investi in camere de supraveghere

Te-ai mutat recent la casa si vrei sa investesti in camere supraveghere wireless de calitate, cu ajutorul carora sa iti protejezi locuinta si sa te simti confortabil inclusiv atunci cand pleci in vacanta, de exemplu? Inseamna ca trebuie neaparat sa descoperi din randurile de mai jos care sunt principalele elemente, pe care trebuie sa le stii despre astfel de produse, astfel incat sa le alegi pe cele mai bune.

Tinand cont de faptul ca pe piata regasesti o gama larga de dispozitive de supraveghere, trebuie sa stii cum sa le deosebesti si cum sa-ti dai seama care sunt potrivite pentru nevoile tale!

Tipuri de camere supraveghere

Pentru inceput, trebuie sa stii despre camerele de supraveghere ca se impart in mai multe categorii, in functie de sistemul de functionare pe care il ai:

  • camere cu baterii – extrem de eficiente atunci cand nu ai o locuinta foarte mare, aceste modele opereaza individual. Le poti instala extrem de usor si nici macar nu trebuie sa modifici locatia de instalare. Le poti folosi atat in interior, cat si in exterior, in functie de nevoile personale;
  • camere hybrid – sunt modele Wi-fi, care functioneaza prin alimentarea de la o sursa AC individuala ori prin alimentarea de la o sursa partajata, care poate suporta in acelasi timp mai multe camere. Astfel de produse nu sunt prevazute cu baterii si le poti pune oriunde iti doresti;
  • camere cu fir – sunt printre cele mai stabile produse de pe piata, intrucat sursa de curent, dar si transmisia video sunt realizate prin intermediul unor cabluri si nu a bateriilor ori a retelei Wi-fi. Ai grija, insa, pentru ca trebuie sa fii foarte atent cand le montezi, iar daca nu te descurci, trebuie sa apelezi la specialisti in domeniu.

Ce spatiu urmeaza sa supraveghezi?

Pentru a putea alege cele mai bune camere pentru locuinta ta, trebuie neaparat sa te gandesti la spatiul pe care vrei sa il monitorezi. In acest sens, ai la dispozitie camere care pot surprinde foarte bine o suprafata mica, dar si camere cu ajutorul carora sa surprinzi o suprafata cat mai generoasa. Masoara spatiul din interior, dar si pe cel din exterior, inainte de a lua o decizie si citeste specificatiile camerelor pe care vrei sa le cumperi!

Ai nevoie de semnal sonor?

Un alt detaliu important, caruia trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita este referitor la semnalul sonor. Gandeste-te daca iti trebuie cu adevarat. Cu ajutorul acestuia, vei putea vedea imagini in timp real si, in acelasi timp vei putea auzi ce se vorbeste in zona supravegheata. Este vorba despre o functie usor de integrat in sistemul pe care il alegi.

Luminozitate si supraveghere pe timp de noapte

Nu uita sa verifici si luminozitatea in timpul zilei, dar si capacitatea camerelor de a supraveghea pe timp de noapte. Este important ca imaginile pe care le obtii sa fie unele clare, de calitate, pentru a vedea foarte bine ce se intampla imprejurul locuintei tale!

Indiferent daca alegi camere supraveghere wireless sau camere supraveghere – vezi aici – cu fir, trebuie sa te gandesti inclusiv la spatiul de stocare al imaginilor. In acest sens, ai la dispozitia posibilitatea de a incheia un contract cu o firma de specializata sau poti vedea imaginile in timp real pe telefon, acolo unde sunt stocata o anumita perioada de timp.

De la E-camere.ro poti cumpara sisteme performante de monitorizare, cu ajutorul carora sa te simti mereu in siguranta. Este esential insa ca inainte de a face o investitie sa te asiguri ca sistemele sunt conforme cu nevoile tale personale!

Date de contact:

E-mail: vanzari@e-camere.ro

Telefon: 0767 390 475

>