Breaking news

Tips pariuri – cum te asiguri că faci alegerea potrivită

loading...

Domeniul pariurilor sportive câștigă tot mai mult teren în România. Nu e de mirare, ținând cont de faptul că mirajul câștigurilor atrage pe oricine. Nu oricine se pricepe însă, iar uneori chiar și pariorii experimentați stau în dubii cu privire la ce pronosticuri să plaseze. Într-un astfel de context de mare ajutor pot fi așa-numitele tips-uri sau ponturi oferite de tot mai multe platforme din mediul online.

Zeci, sute, chiar mii de ponturi apar pe internet zi după zi, însă în care din ele poți avea încredere? Îți prezentăm în rândurile următoare câteva repere care te vor ajuta să iei o decizie potrivită în acest sens.

De regulă tipserii care au demonstrat că sunt buni de-a lungul timpului sunt o opțiune demnă de avut în vedere, însă cum îi poți găsi? Iată câteva recomandări:

  • Evită tipserii care nu își argumentează pronosticurile

Aceasta este una dintre cele mai frecvente erori pe care o fac cei care caută tips pariuri. Pur și simplu aleg la întâmplare un bilet al zilei propus de un tipser și plasează pariul fără să verifice dacă există și ceva argumente care pot să susțină ponturile respective.

Deși internetul dovedește contrariul, nu oricine este pe deplin în temă pentru a putea oferi sugestii de pronosticuri altor jucători. Din nefericire, există mulți tipseri amatori care exact asta fac – aceștia trebuie evitați. Cunoscătorii vor oferi și argumente solide care să confirme faptul că este posibil să se adeverească respectivul pronostic.

  • Informează-te la rândul tău

În special dacă nu cunoști echipele pe care urmează să pariezi, ar trebui să te informezi la rândul tău înainte de a da curs unui pont.

Desigur, asta implică o investiție de timp, pentru că va trebui să ai în vedere numeroase aspecte: evoluția recentă a respectivelor echipe, jucători absenți sau accidentați, statusul în clasamente și competiții la care participă etc.

Dacă totul confirmă respectivul pont și pare că acesta s-ar putea îndeplini, atunci poți să îți plasezi încrederea în respectivul tipser, chiar dacă în sport tot timpul pot să apară surprize.

  • Alege tips-uri pariuri oferite de platforme de încredere

Există numeroase site-uri pe care tipserii se pot înscrie, unele pe care chiar pot să posteze ponturi fără vreo analiză prealabilă. Nu sunt nicidecum de urmat acestea, pentru motivul menționat la primul punct: nu sunt argumentate.

Pe de altă parte, există și site-uri care permit înscrierea tipserilor și ulterior îi ierarhizează în funcție de o serie de criterii, tocmai pentru a-i ajuta pe cei interesați de ponturi pariuri. Cota2.ro este un reper în acest sens, întrucât tipserii sunt ierarhizați într-un clasament, iar pariorii care le aleg ponturile pot să verifice care e rata lor de câștig, câte pronosticuri au nimerit din toate cele oferite, precum și alte informații care îi vor face să aleagă sau nu un anume tipser.

Odată ce vei ține cont de toate aceste sfaturi, alegerea tipserului potrivit va fi mult mai ușoară. În analiza pe care o vei face cu privire la pontul oferit, va mai trebui să ții însă cont de câteva lucruri:

– Motivația este uneori un factor care trebuie obligatoriu avut în vedere. O echipă care luptă să se salveze de la retrogradare poate fi mai motivată să câștige decât una care se situează pe poziții fruntașe în clasament.

Condițiile meteo reprezintă de asemenea un detaliu de care trebuie ținut cont. Pariorii profesioniști ştiu acest lucru și mizează în consecință. Explicația este simplă: un teren de fotbal îmbibat cu apă crește dificultatea de joc și implicit vor scădea dramatic șansele să se adeverească un pronostic plasat pe un număr mare de goluri înscrise.

Informațiile din culise contează de asemenea. În cazul în care un club se află în dificultăți financiare, iar jucătorii nu și-au primit plățile poate chiar de câteva luni, determinarea și motivarea de a câștiga scade foarte mult.

Acestea și oricare alte aspecte care pot influența rezultatul final al unui meci trebuie analizate în detaliu, pentru a avea o imagine clară, de ansamblu și pentru a putea evalua dacă pontul oferit este unul de încredere sau nu.

Practic, de fiecare dată când alegi să dai curs unui pont va trebui să treci prin toate aceste etape, pentru a te asigura că tipserul ales este unul experimentat și că șansele de câștig sunt ridicate dacă vei plasa un pariu în baza pontului oferit.

loading...