Breaking news

Tips and tricks: cum să dai casei tale o nouă înfățișare cu un buget mic?

Nicăieri nu-i ca acasă, însă, din când în când, casa oricui necesită o reîmprospătare. Dacă simți nevoia să faci schimbări majore în locuința ta, dar bugetul nu te ajută și nu știi când vei dispune de suma necesară achiziționării unor piese noi de mobilier, nu te îngrijora, căci există și variante low budget care să fie de-a dreptul spectaculoase.

Ideea de bază este de a înlocui elemente mici, dar de efect, iar prin recondiționarea sau schimbarea acestora să schimbi aspectul unei camere în întregime sau, de ce nu, a tuturor celor din casă.

Iată care sunt 3 obiecte în care poți investi sume moderate pentru a da locuinței tale un refresh:

  • Păturile și cuverturile

Pătura așezată pe pat ori pe canapea este prima care fură ochii oricărui nou-venit din cameră. Dată fiind poziționarea spațială a acesteia și dimensiunile la care poate ajunge o cuvertură, ea devine unul dintre elementele cheie ale unei încăperi.

Dacă vrei să reîmprospătezi atmosfera din dormitor sau sufragerie, investește într-o pătură colorată și calitativă care ,,emană bucurie”, după cum sfătuiește faimoasa Marie Kondo. Alege de la început un model care îți aduce zâmbetul pe buze și care pare să fie durabil, fără a te îngrijora dacă depășești puțin bugetul alocat. În final, dacă ai făcut alegerea potrivită, cheltuiala se va amortiza.

  • Mânerele obiectelor de mobilier și cuierele

Deși par de-a dreptul banale, mânerele dulapurilor și cuierele din casă ne servesc, de fapt, zilnic la utilizarea întregului spațiu de depozitare. Constant folosite, acestea ajung să se deterioreze și capătă un aspect neplăcut, din cauza căruia are de suferit întregul corp de care sunt atașate.

Ești în căutarea unei variante calitative și avantajoase ca preț, dar nu pare să găsești soluția potrivită nicăieri? Înainte să renunți, aruncă o privire peste gama de mânere și cuiere de la Oscardeko! Poți descoperi în colecția pusă la dispoziție de această minunată echipă felurite modele potrivite oricăror cerințe.

  • Covorul

Este incredibil cât de mult poate un covor să schimbe aerul unei încăperi. În funcție de grandoarea schimbării pe care o urmărești, alege un model mai îndrăzneț sau, din contră, mai liniștit pentru noul tău covor. 

Covorașele de iută și cele cu model rustic sunt foarte apreciate de marea majoritate a designerilor de interior contemporani. Producătorii de mobilier s-au adaptat acestor cerințe de stil și au creat pentru clienții lor sute de modele de astfel de preșuri și covorașe în ultimii ani.

Așadar, nu evita schimbările minore crezând că nu vor avea niciun efect. Realitatea este cu totul alta. Nu uita, locuința ta trebuie să fie locul în care te simți cel mai bine, oaza ta de liniște și pace!

Sursa foto: unsplash.com

>