Breaking news

Tipic românesc | Și-au făcut loc de parcare fix în mijlocul drumului

Nepăsarea dezvoltatorilor imobiliari naște haos în cartierele rezidențiale construite la marginea Capitalei. Mai mulți proprietari care și-au cumpărat apartamente cu loc de parcare, în Complexul Brown Resident 5 din Popești Leordeni, și-au amenajat locurile de parcare, fix în mijlocul drumului de acces în complexul rezidențial.

masini parcate in drumDezvoltatorii Complexului Brown 5 din Popești Leordeni au vândut apartamentele cu tot cu loc de parcare. Însă, nu s-au sinchisit să le și indice fiecăruia, care este locul de parcare.

Așa că unii dintre proprietari, ”ingenioși” nevoie mare, s-au pus să traseze linii albe pe betonul din jurul blocului, și și-au parcat mașinile acolo. Fără să țină cont însă că acela era unul din drumurile de acces în complexul de locuințe.

Locatarii blocului 1 din complexul Brown Resident 5 Popești Leordeni, Strada Drumul Fermei Nr. 99 sunt cei care au trasat locurile de capul lor, blocând unul din cele două drumuri de acces spre restul complexului.

Decizia i-a revoltat la culme pe locatarii din cele 7 blocuri aflate în complexul de locuințe, care au rămas acum fără drum de acces.

Urmare a parcărilor ad hoc făcute după bunul plac în mijlocul drumului, circa 150 de locatari aflați în cele 7 blocuri din complex, nu mai au cum să intre cu mașinile spre propriile locuințe.

Proprietarii inventivi, întrebați de locatarii din cele 7 blocuri, de ce au pus parcările fix în mijlocul drumului, au spus cu seninătate că acela NU este drum de acces pentru că are o lățime de până în 6 metri. Și că l-au lăsat liber doar pe cel de 7 metri.

Primăria nu poate face nimic întrucât este vorba de proprietate privată, iar dezvoltatorul, din vina căruia s-a ajuns în situația ridicolă, se spală pe mâini, se face că plouă, și refuză să se implice.