Breaking news

Tinereţe fără bătrâneţe, de Paşti, cu Andreea Marin la „Preţuieşte viaţa!”

loading...

Cazuri impresionate de reuşite în oncologia pediatrică, deosebirea dintre laptele sănătos şi „lichidul alb” sau cum ne păzim de afecţiunile digestive aflăm de la invitaţii Andreei Marin în ediţia de duminică, 1 mai, a emisiunii de la TVR 1 şi TVR HD.

Pretuieste viata_Andreea„Energia pozitivă nu este doar un concept desprins din cărţi”, este hotărâtă Andreea Marin să ne convingă încă de la începutul emisiunii pe care ne-o oferă în ziua de Paşti. Ediţia cu numărul şase Preţuieşte viaţa! poate fi urmărită, ca de obicei, duminică, de la ora 17.00, la TVR 1 şi TVR HD, precum şi în reluare, miercuri, de la 19.00. De asemenea, ea se difuzează şi la TVR Internaţional şi TVR Moldova, precum şi online, pe TVR+.

Are 63 de ani şi este o femeie tânără. Elisabeta Damian, pensionară, fostă inginer în industria construcţiilor de maşini, a schimbat complet macazul şi conduce acum o echipă de 157 de tinere care muncesc în industria frumuseţii. Reţeta tinereţii fără bătrâneţe, pe care pare să o fi descoperit – dragostea şi munca.

Pentru că reportajul realizat pentru o ediţie anterioară Preţuieşte viaţa! la o fermă de capre din Dobrogea a născut noi întrebări din partea telespectatorilor emisiunii, Andreea Marin revine cu lămuriri. Camelia Grecu, director general adjunct al fermei, ne oferă informaţii importante despre secretele lactatelor de calitate, despre cum trebuie să citim etichetele produselor de pe rafturi şi cum se pasteurizează laptele, fără a distruge valoarea lui nutritivă. Tot de la ea aflăm cum le putem oferi copiilor noştri lapte sănătos, şi nu doar un simplu „lichid alb”…

Tot pentru ediţia de Paşti a emisiunii, Andreea Marin a ales să aducă o rază de speranţă părinţilor pe care viaţa i-a încercat în cel mai greu mod. Invitată în această duminică îi este prof. dr. Inci Ayan, specialistă în oncologia pediatrică. Doctoriţa care a studiat în Statele Unite genele ce luptă împotriva „bolii secolului” aduce o veste bună: cancerul nu înseamnă moarte. Ea vorbeşte despre noutăţi medicale şi despre cazuri impresionante de copii vindecaţi, unii dintre ei chiar din România.

Forţa vindecătoare a plantelor medicinale face subiectul unui nou dialog cu specialistul Preţuieşte viaţa!, dr. Carmen Nonn. Şi, pentru că de Paşti suntem tentaţi să exagerăm cu numeroasele bucate de pe masă, ea ne oferă remedii la îndemână împotriva afecţiunilor digestive şi pentru pentru stimularea apărării organismului.

Pornind de la exemplul unei telespectatoare inspirată de Preţuieşte viaţa! Pentru aşi înfrumuseţa propria gospodărie, gazda emisiunii mărturiseşte: „Asta e tot ce-mi doresc: întâlnirile noastre să însemne 40 de minute de inspiraţie şi bucurie de a trăi, motivaţie, cu exemple concrete şi informaţii utile, spre a ne face, cu mâinile noastre, şi în cele mai mici şi aparent insignifiante detalii, viaţa mai frumoasă. Pentru că o preţuim.” Aşa cum ne-a obişnuit, Andreea Marin ne invită şi în după-amiaza de Paşti, în grădina ei, gătită de sărbătoare, la Preţuieşte viaţa!.

Andreea in gradinaCamelia Grecu la ferma_9904

 

loading...