Breaking news

Tiberiu Purdea a devenit în premieră campion RTP. A cucerit turneul de dublu RTP 250, alături de Vlad Ştefănescu

Tiberiu Purdea a devenit duminică, în premieră campion RTP. La aproximativ cinci luni de când a jucat prima finală RTP din carieră, Tiberiu Purdea şi-a trecut în palmares primul titul de campion RTP la dublu din istoria circuitului RTP.

Tiberiu Purdea şi Vlad Ştefănescu au reuşit să câştige turneul după ce s-au impus în finală în faţa perechii formate din Mădălin Mocanu şi Silviu Matei, capi de serie numărul unu. Perechea Purdea/Ştefănescu şi-a adjudecat primul set cu scorul de 4-2, după care au cedat în mod surprinzător cu 3-4 în setul doi. Astfel că soarta finalei de dublu s-a decis în super tie break unde Purdea şi Ştefănescu s-au impus cu 10-7. Pentru această performanţă Tiberiu Purdea şi Vlad Ştefănescu au fost recompensaţi cu câte un premiu în bani în valoare de 200 lei fiecare, 250 puncte RTP la dublu masculin şi cu trofeul campionului RTP 250.

Mădălin Mocanu şi Silviu Matei au confrimat statutul de principali favoriţi, reuşind un meci bun în finală. Au peirdut la limită, în super tie-break, reuşind o revenire de la 3-8 la 7-8. Pentru că au jucat finala de dublu Mădălin Mocanu şi Silviu Matei au primit fiecare câte un premiu în valoare de 150 lei, 200 puncte RTP la dublu masculin şi trofeul finalistului turneului RTP 250.

RTP a organizat pe 1 noiembrie 2020, în premieră, un turneu de dublu masculin la care au participat 16 perechi. Pentru că a fost primul turneu, capii de serie s-au stabilit în baza clasamentului de la simplu masculin.

Arbitrii turneului RTP 250 EXTRA CUP 2020 au fost Bogdan Iorga, Alexandru Popescu, Iulian Ciucă şi Mario Stănciulescu.

>