Breaking news

Tiberiu Albu a câștigat Vocea României ediția 2014

Tiberiu Albu, din echipa juratului Tudor Chirilă, a câștigat vineri seară, concursul Vocea României 2014, de la Pro TV. Studentul la Facultatea de Educație Fizică și Sport, s-a duelat în finală cu Aliona Munteanu, Maria Hojda și Anda Dimitriu.

tiberiu albu - vocea romaniei 2014După patru ore de emisie live și show de calitate, telespectatorii au decis ca Tiberiu Albu să câștige  Vocea României. Proaspăt sosit în echipa de jurați a concursului, după plecarea lui Horia Brenciu, Tudor Chirilă a și bifat succesul cu Tiberiu Albu.

În finala Vocea României, sezonul 4, au ajuns Tiberiu Albu – echipa Tudor Chirilă, Mariei Hojda – echipa Loredanei, Anda Dimitriu – echipa Smiley şi Aliona Munteanu – echipa Moga.

În vârstă de 22 de ani, Tiberiu Albu a mărturisit că tatăl său a fost primul care a observat că are talent muzical. Tiberiu spune că NU a luat nici o lecţie de muzică în viaţa lui, talentul său fiind nativ şi cultivat prin muncă şi determinare.

Cântă la chitară şi iubeşte să interpreteze melodii rock, blues sau fusion. iar în utlimul timp a început să cocheteze şi cu ideea de a compune muzică.

Tiberiu Albu a ajuns în echipa lui Tudor Chirilă, după ce în etapa confruntărilor, Smiley a renunțat la el.

În finala Vocea României, Tiberiu a cântat o piesă LEGENDARĂ: Stairway to heaven, a cărei interpretare a ridicat toată sala în picioare.

Pe locul doi în finală s-a clasat Anda Dimitriu, Maria Hojda pe trei iar Aliona Moon pe locul patru. Tiberiu Albu a plecat acasă cu trofeul Vocea României dar și cu premiul în valoare de 100.000 de euro.