Breaking news

Testele AND, confirmă că Nicolae Vlad a ucis-o pe studenta japoneză

Testele ADN efectuate la INML, indică faptul că Nicolae Vlad este cel care a violat-o și ucis-o pe studenta japoneză.

Rezultatele testelor ADN, confirmă faptul că Nicolae Vlad a violat-o pe japoneză după care a ucis-o în pădurea din Corbeanca.

În cauza preluată prin dispoziţia Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti având ca obiect comiterea infracţiunilor de viol şi tâlhărie asupra persoanei vătămate, de sex feminin, S.M, în noaptea de 24.02.2012, s-a identificat profilul ADN al inculpatul VLAD NICOLAE  pe obiectul de îmbrăcăminte aparţinând acestei victime. De asemenea, cel de-al doilea rezultat genetic de tip ADN comunicat a stabilit că profilul genetic aparţinând inculpatului VLAD NICOLAE a fost identificat pe hanoracul şi mâna stângă a victimei ,, studenta japoneză,, Y.M. În cursul zilei de astăzi au fost audiate două persoane, rude ale victimelor din aceste cauze şi în zilele următoare vor mai continua audierile”, se arată în comunicatul de presă al Parchetului General.

Nicolae Vlad se află în arest prevenitv, fiind acuzat pentru omor calificat şi deosebit de grav, viol, violare de domiciliu şi tâlhărie.

Răzvan Viorel Covali, taximetristul care i-a lăsat pe studenta japoneză şi Nicolae Vlad, în pădurea din Corbeanca, unde tânăra a fost găsită moartă două zile mai târziu, a fost pus sub acuzare, pentru că a condus deşi avea permisul anulat.

În seara de 15 august 2012, pe raza comunei Corbeanca, judeţul Ilfov, într-o zonă împădurită, în imediata apropiere a unui drum public (DN1), Vlad Nicolae a ucis-o pe studenta japoneză. Cauza morţii victimei fiind reprezentată de asfixia mecanică prin comprimare cervico-toracală.
Criminalul a și violat-o pe japoneză și a jefuit-o de mai multe bunuri: un laptop, un telefon mobil şi o cameră foto.

Nicolae Vlad mai este certetat și în alte șase dosare de omor și viol, printre care și în cazul femeii ucise pe 6 august la Balotești.

Pentru faptele comise până în prezent, Nicolae Vlad riscă să stea după gratii peste 25 de ani.