Breaking news

Teroristul norvegian, inspirat de Vlad Țepeș

Anders Behring Breivik, teroristul norvegian care răpus 93 de suflete a mărturisti intr-un manifest de 1500 de pagini publicat pe internet, că unul din personajele istorice care l-au inspirat în viață este și domnitorul român Vlad Țepeș.

idol tepesManifestul de 1.500 de pagini a fost publicat pe internet de Breivik  cu doar câteva ore înainte de a detona bomba de la sediul guvernului norvegian. Astfel a dorit ca lumea să afle ceea ce gândește el și cum a plănuit totul timp de 9 ani de zile.

Norvegianul spune despre Ţepeş că a fost unul dintre cei mai importanţi luptători creştini împotriva islamizării Europei. În acelaşi manifest, bărbatul descrie cu lux de amănunte cum şi-a ales armele de atac şi cum a participat la sesiuni de tragere.

Vlad Ţepeş, „Cruciat şi erou al românilor”, a fost „un geniu al războiului psihologic. Moştenirea sa merită să fie studiată în şcolile de PR, ştiinţe politice, militare, psihologie socială etc. din epoca modernă”, scrie Anders Behring Breivik la pagina 244, în manifestul intitulat „2083: O declaraţie europeană de independenţă. Ca orice alt conducător, el avea doi inamici: dezordinea internă sau trădarea şi agresorii islamici externi care îi ameninţau ţara. El a reuşit să-şi învingă inamicii externi, folosind acelaşi nivel de cruzime ca orice alt conducător din vremea sa, dar el era un adevărat maestru al ÎNSCENĂRII cruzimii pentru a obţine efectul maxim. El era cel mai mare maestru al imagologiei, cu sute de ani înainte ca această ştiinţă să fie descoperită şi teoretizată „, semnat cu pseudonimul Andrew Berwick.

Anders Behring Breivik, a declarat poliţiei că a acţionat singur în cele două atentate în dorința de a fi considerat cel mai mare monstreu nazist de după al doilea război modial.

Voi fi cel mai mare coşmar al lor, îi voi executa sistematic şi organizat pe trădătorii multiculturalişti. Voi avea parte de toate acuzaţiile violator, homosexual, psihopat, hoţ, needucat, maniac, nebun şi aşa mai departe. Voi fi considerat cel mai mare monstru nazist de la al Doilea Război Mondial.”, a declarat teroristul polițiștilor.

Cel mai recent bilanţ al poliţiei, indică faptul că 93 de persoane au murit în atacul armat de vineri ce a vizat tineretul laburist pe insula Utoeya şi în explozia unei bombe în apropiere de sediul Guvernului norvegian.

Anders Breivik va apărea astăzi în fața judectorilor norvegieni. Acesta riscă 21 de ani de închisoare pentru atrocitățile comise vineri în Norvegia.

>