Breaking news

Teroriștii din Paris au fost uciși de către forțele de ordine franceze

loading...

Fraţii Chérif  şi Saïd Kouachi au fost uciși vineri seară de forţele speciale franceze în timpul asaltului de la tipografia din Dammartin-en-Goele unde se baricadaseră. Și bărbatul care a luat ostatici în brutăria evreiască din Porte de Vincennes, a fost ucis de polițiștii francezi. Toți ostaticii, atât cei din brutărie cât și cel din tipografie, au fost eliberați fără să fi fost răniți.

asalt forte ordine franta paris - teroristiDupă trei zile de teroare, francezii pot răsufla ușurați. Autorii masacrului de la sediul ziarului Charlie Hebdo, dar și bărbatul care a ucis o polițistă, au fost omorâți vineri seară de trupele speciale de intervenție.

Mobilizare impresionantă de forțe de securitate la Paris. Poliție, jandarmi, armată, trupe speciale și echipaje de intervenție medicală au fost angrenate într-o acțiune de amploare și capturare a teroriștilor care au dat peste cap Franța.

Cherif and Said Kouachi baricadați de peste opt ore într-o tipografie din Dammartin-en-Goele, au fost lichidați de forțele speciale de intervenție. Ostaticul, un tânăr de 26 de ani, a fost eliberat în siguranță.

Simultan cu asaltul de la tipografie, forțele de securitate au pătruns și în brutăria evreiască din Porte de Vincennes, unde un prieten al fraților Kouachi luase ostatici mai multe persoane. Și acesta a fost ucis în timpul asaltului, iar toate persoanele au fost eliberate.

Miercuri, fraţii Chérif şi Saïd Kouachi au ucis 12 persoane în cadrul unui atac la redacția din Paris a săptămânalului satiric francez Charlie Hebdo.

Joi, un bărbat a deschis focul asupra unui echipaj de poliție, rănind grav pe unul din agenți, în timp ce o polițistă a fost ucisă. Potrivit presei franceze, același bărbat, azi, a ucis două din persoanele luate ostatice la brutăria evreiască.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>