Breaking news

Terapie de calitate cu un psiholog bun în București, Daniel Ivan

Uneori când problemele din cotidian tind să-și facă loc tot mai mult în subconștientul nostru, apar gânduri nu tocmai benefice pentru sănătatea noastră. De aceea e bine ca uneori să ne luăm puțin timp și să fim doar noi singuri pentru a ne pune ordine în gânduri. Atunci când starea persistă poate e bine să apelăm la ajutorul unui specialist și prin comunicarea cu acesta poate reușim să privim problemele dintr-o altă perspectivă.

 

Daniel Ivan este un specialist în probleme de acest fel și vă poate ajuta să depășiți acest fel de situații. Un psiholog bun in Bucuresti poate fi șansa dumneavoastră de a o lua de la zero.

 

Anumite eșecuri sau dezamăgiri pot lăsa o amprentă asupra personalității

 

De-a lungul vieții ne confruntăm cu anumite decepții provocate de domeniul în care activăm sau în relațiile cu cei apropiați. Toți acești factori ne favorizează creșterea insecurităților și a anumitor stări care în timp se pot agrava. De aceea e bine să apelăm din timp dacă simțim că aceste stări ajung să fie greu de controlat.

 

Daniel Ivan este un psihoterapeut specializat, cu o experiență în domeniu. Pasiunea lui de a asculta oameni, i-a devenit și carieră.

 

Terapie online, indiferent de locație

 

Chiar dacă ședințele de terapie se țin în mod normal în cabinetul psihologului, există și excepții. Avându-l pe Daniel Ivan ca psihoterapeut, puteți opta pentru ședințe online, fără a vă deplasa. Activând în capitală, acesta este dispus să se conecteze cu dumneavoastră prin intermediul internetului. La ședințele online, psihoterapia cognitiv-comportamentală este ideală, acesta fiind și specializat în aceasta.

 

Acest fel de terapie poate fi benefică și în cazul în care ești timid și gândul de a sta față în față cu o persoană, îți induce un anumit grad de inconfort. Daniel Ivan este un psihoterapeut specializat și se poate mula pe dorințele oricărui pacient.

Un alt avantaj de a apela la terapia online este faptul că poți participa la ședințe, în timpul alocat deplasării tale către cabinet.

 

De asemenea, dacă ești plecat în străinătate și simți nevoia să apelezi la un astfel de specialist, este mult mai convenabil să apelezi la Daniel Ivan. Acesta cunoaște limba, obiceiurile și provine din țara ta natală. Este un avantaj acest lucru, de care tu poți profita.

Plata serviciilor este la îndemâna oricui și se face prin transfer bancar, aceste detalii urmând să fie stabilite la o eventuală programare.

 

Informații complete, pe pagina oficială

 

Dacă ești decis asupra începerii unui program terapeutic, pe site-ul oficial a lui Daniel Ivan – danielivan.ro – găsiți informații detaliate. O scurtă prezentare a psihoterapeutului, cât și ce își propune acesta să realizeze odată ce apelați la serviciile lui, este disponibilă tot acolo.

Acesta dispune de o comunicare transparentă, unde toată lumea să se poată simți în siguranță la o ședință de terapie. Dacă nu există încredere în specialist, o astfel de ședință nu poate funcționa la capacitate.

 

Articolele pe care acesta le are încărcate pe blogul său te pot îndruma să faci o alegere sănătoasă pentru tine și să-ți faci o programare.

 

 

Contact:

0761.600.020

contact@danielivan.ro

>