Breaking news

Teofil Preda candidează în premieră la Senat cu dorinţa de a reprezenta interesele românilor

Teofil Preda, braşovean născut şi crescut sub poalele Tâmpei, a decis că este timpul sa nu mai aştepte ca vremurile în care trăim să fie schimbate în bine de actualii politicieni. A răbdat destul prostiile şi greşelile actualilor politcieni. Astfel că făcut pasul către politică cu dorinţa de a le arăta românilor că şi la noi se poate să avem parte de lucruri bune şi de politicieni cinstiţi.

A ales Noua Românie pentru că este partid tânăr format din oameni corecţi, fără traseişti politici şi cu speranţa că acest partid va face mai mult şi pentru braşoveni.

“Familist, tatăl unei adolescente de 16 ani, născut şi crescut în oraşul de sub poalele Tâmpei, cu dorinţa şi credinţa într-un viitor mai bun, am acceptat propunerea de a candida la Senat în judeţul Braşov din partea Noua Românie pentru că această ţară merită mai mult. Suntem un popor harnic, iscusit, apreciaţi în strainătate, dar nu prea ştim să ne alegem liderii, conducătorii. Poate acum, după 30 de ani în care am putut simţi cu toţii pe propria piele de ce sunt în stare actualii politicieni, ne vom trezi la realitate şi vom alege altceva”, a declarat Teofil Preda pentru exclusivNEWS.ro.

Îşi doreşte ca şi românii să aibă parte de un nivel de trai ca în occident dar pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să să nu mai votăm aceeaşi oameni să ne conducă.

Îmi doresc să avem condiţii de trai ca în occident.Îmi doresc să ne realizăm pe pământ românesc. Îmi doresc o ţară liniştită şi prosperă cu oameni fericiţi. Pentru ca toate aceste lucruri să fie posibile, trebuie să înţelegem că actualii politicieni trebuie schimbaţi de sus până jos. 30 de an de umilinţe şi cârpeli sunt de ajuns. Pe 6 decembrie, române, braşovene, te chem la vot. Hai cu toţii să dăm un VOT pentru a schimba TOT“, a mai declarat Teofil Preda.

În prezent, Teofil Preda ocupă funcţia de Preşedinte al Organizaţiei PNR Braşov.

>