Breaking news

Teodora Dinulescu și Lord au câștigat concursul „Ham talent”

„Ham talent” și-a ales aseară câștigătorii într-o atmosferă de sărbătoare. Platoul emisiunii a fost special decorat pentru Crăciun și numeroase scenete ale concurenților au fost inspirate de cea mai frumoasă sărbătoare din an.

lord - ham talentPărerea publicului prezent în platoul emisiunii a contat în aceeași măsură ca cea a juraților, iar astfel au fost aleși cei patru câștigători ai premiilor puse la bătaie de singurul show de televiziune din România dedicat animalelor de companie.

Marele premiu, în valoare de 10.000 de euro, a fost câștigat de Lord, Ciobănescul German de șase ani al Teodorei Dinulescu. Tânăra a reușit cu o abilitate extraordinară să își pună în evidență prietenul patruped și să uimească membrii juriului de la o ediție la alta cu performanțele uluitoare de care este capabil Lord. Teodora are 20 de ani, este din București și este studentă la Facultatea de Medicină „Carol Davila”. „Îl am pe Lord de când avea două luni. Am iubit mereu animalele, mi-am dorit un câine de când eram copil. Mi-am dorit un câine care să fie mai mult decât un simplu animal de companie”, a declarat tânăra, foarte fericită că a câștigat „Ham talent”. „Lord este tot ce mi-am dorit vreodată de la un câine și chiar mai mult. Este loial, mi-a fost alături necondiționat încă din prima clipă. Noi am avut mereu o relație bazată pe comunicare, am descoperit împreună soluții la problemele pe care le-am avut, motiv pentru care consider că este și foarte inteligent”, a continuat stăpâna câștigătorului marelui premiu.

Antonio Fenczel, tânărul care a cumpărat un labrador din bursa de studiu pentru a-și ajuta fratele, și Bella au câștigat 5.000 de euro, premiul acordat la „Ham talent” pentru cea mai frumoasă relație de prietenie. „Ham talent mi-a oferit posibilitatea de a arăta oamenilor că un vis se poate împlini doar cu muncă și multă perseverență. Sunt fericit că am câștigat acest premiu pentru că fratele meu va putea face cursuri de înot foarte necesare pentru el, iar eu îmi voi putea plăti meditațiile pentru examenul de capacitate pe care îl voi susține. Îmi doresc ca fratele meu să fie tratat ca o persoană normală de societate și să mă pot bucura alături de familia mea de prezența fetei noastre, Bella”, a declarat emoționat Toni.

George Mosoia și Bes au câștigat la categoria „cea mai frumoasă poveste”, așa că ei sunt posesorii premiului în valoare de 3.000 de euro. „Am participat la această emisiune pentru a arăta oamenilor că un câine este mai mult decât un animal. Un câine este un membru al familiei și poate avea rol terapeutic pentru familia lui, chiar dacă nu a avut formarea pentru câine de terapie, câtă vreme interacțiunea cu el este corectă. Tocmai din acest motiv am venit cu Bes la Ham talent, pentru că, prin munca sa, Bes a reușit să schimbe viețile beneficiarilor care lucrează alături de el și nu au fost puțini – atât copii, cât și adulți, atât tipici, cât și diagnosticați cu diverse tulburări sau dizabilități, de la tulburări de spectru autist, la Sindrom Down, de la fobie la tetrapareză spastică, de la depresie la alcoolism, de la anxietate la hemipareză și lista ar putea continua mult”, a povestit George.

2.000 de euro au mers la Axel Avram, stăpânul celui mai frumos animăluț, în cazul lui, bufnița polară Sheila. „Încă din prima zi în care am ținut un șoim pe braț, dorința mea arzătoare a fost să le fac cunoscute pe aceste regalități ale cerului. Am început să desfășor demonstrații pentru cei mari și mici pentru a nu se mai teme de ele, pentru a le cunoaște, pentru a se îndrăgosti de ele așa cum m-am îndrăgostit și eu. Am vrut însă mai mult, așa că am participat la Ham talent, convins că voi transmite acest mesaj tuturor. Zborul în marea finală a fost unul plin de emoții, dar Sheila a vânat cu precizie premiul la frumusețe”, a declarat Axel.

teodora - lord

>