Breaking news

Teo Trandafir, declarații inedite la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii “Teo Show”, difuzată luni și marți, de la ora 23:00, la Kanal D, a fost invitata matinalilor de la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, matinalul difuzat simultan la Radio Impuls și Kanal D2. Teo le-a povestit matinalilor Greeg și Cosmin Cernat un moment inedit din emisiunea “Teo Show” care va fi difuzată în această seară, de la ora 23.00, la Kanal D.

“Tu te aștepți la ceva și se întâmplă cu totul altă treabă… Vine, de exemplu, Georgiana Lobonț care aflase întâmplător că este însărcinată, fericită nevoie mare (…) Avusese niște probleme de sănătate la una dintre cele două sarcini precedente. Se trezește în această situație de grație și vine să îmi povestească, doar că a început să plângă el; și nu s-a oprit pentru că emoțiile l-au pus la podea. Pentru mine a fost o experiență cumva năucitoare, pentru că voiam să îl întreb lucruri… “, a declarat Teo Trandafir.

Relaxată și plină de vervă, îndrăgita prezentatoare a emisiunii “Teo Show”, de la Kanal D, a rememorat și primele ei experiențe ca om de radio, dar și că realizator de matinal timp de zece ani. Teo Trandafir a mărturisit că a avut o singură “neplăcere” în ceea ce o privește; nu îi place vocea sa, motiv pentru care a fost “singurul prezentator de radio de performanță din România care a făcut program fără cască”. Pionier în realizarea unei emisiuni radio-televizate încă din 1994, pentru Teo Trandafir radioul reprezintă “o continuă mișcare intelectuală” și marea ei dragoste.

              “Eu am doar o formație de om de radio. La televizor am ajuns complet întâmplător pentru că am fost nevoită. Matinalul nostru de atunci mergea foarte prost și m-au chemat într-o vineri ca să îmi spună că de luni eu preiau matinalul, eu neștiind să-l fac. Luni dimineață a fost înfiorător pentru că nu înțelegeam ritmul, nu pricepeam mai nimic, eram și pe jumătate adormită, dar am învățat atunci un lucru care nu m-a mai părăsit, și anume să râd.(…) Râdeam patru ore în fiecare zi, ieșeam extenuați de acolo nu neapărat pentru efortul pe care îl depuneam, ci pentru faptul că râdeam non-stop”, a rememorat vedeta Kanal D perioada acelor vremuri.

Pe Teo Trandafir o puteți urmări în această seară, de la ora 23:00, la Kanal D, într-o ediție “Teo Show” emoționantă, cu invitați speciali și subiecte care vor capta atenția unui public larg, la Kanal D.

>