Breaking news

Teo Trandafir a revenit în România

loading...

Fosta vedetă tv, teo Trandafir a revenit în țară, după trei luni petrecute în clinica AKH din Viena unde a fost supusă la mai multe intervenţii chirurgicale, pentru tratarea pancreatitei acute.

teo-trandafirDeputatul PDL, a declarat în cadrul emisiunii ”Happy Hour„ de la Pro Tv, că speră ca viaţa ei să revină la normal o dată cu întoarcerea în ţară și că îi este dor de fiica ei.

Bine v-am regăsit! Sărbători fericite! Am atâtea lucruri să spun! A fost o boală cumplită, bine ar fi să nu ne mai gândim la aşa ceva şi să o considerăm o încercare a vieţii. Sper ca viaţa să revină la normal. Medicii au încercat să mă ţină la distanţă de adevăr. Nimeni nu a ştiut dacă o să scap. După ce ai văzut moartea în ochi, aştepţi să vezi şi viaţa! Am planuri noi, proiecte noi! Abia aştept să o văd pe Maia, singurul impediment este că nu o voi putea ridica în braţe “, a declarat prin telefon Teo trandafir,  în cadrul emisiunii “Happy Hour” de la PRO TV.

Teo Trandafir a fost transportată, în 12 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie. La cilnica din Viena a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea țesutului necrozat și a stat mai tot timpul internată la terapie intensivă.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>