Breaking news

Teo face show, din 9 septembrie la Kanal D

Din 9 septembrie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16.45,  Teo Tandafir revine pe sticlă, la Kanal D, unde va realiza emisiunea ”Teo Show”.

teo trandafir - kanal dTeo le dă întâlnire telespectatorilor cu divertismentul de calitate în show-ul care îi poartă numele, în ambianța unui decor demn de o revenire spectaculoasă.

Cântăreți, artiști, personalități din toate domeniile, oameni care au într-adevăr ceva de spus, vor fi invitați la întâlnirea cu publicul și cu cea mai iubită vedetă din România – Teo Trandafir.

În “TEO SHOW”, spiritul efervescent al amfitrioanei emisiunii se va împleti cu poveștile de viață ale unor personalități care au schimbat România prin inteligență, onestitate și viziune optimistă.

Vrem să arătăm că se poate, că există speranță, că România e o țară în care se nasc în fiecare zi copii care vor fi educați altfel decât noi, că noi înșine putem să ne educăm zi de zi în așa fel încât, la un moment dat, să fim la înălțimea copiilor noștri și să le lăsăm o țară în care se poate zâmbi pe stradă și spune <Bună ziua!> din senin”, a spus Teo Trandafir.

Nu ratați, din 9 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “TEO SHOW, prezentată de Teo Trandafir, la Kanal D.