Breaking news

Tenis Club Curtea de Argeș găzduiește European Summer Cups 2015

loading...

Tenisul e sportul rege la Curtea de Argeș. După Cupa Presei, turneul ITF pentru băieți și Dr. Oetker Argeș Cup, Tenis Club Curtea de Argeș se pregătește să găzduiască cea de-a cincea ediție a European Summer Cups.

tenis feminin curtea de argesÎn perioada 29-31 iulie, la Tenis Club Curtea de Argeș va avea loc cea de a cincea ediție a turneului de calificare pentru European Summer Cups, care se desfăşoară sub egida Tennis Europe şi FR Tenis

„Suntem alături și anul acesta de European Summer Cups, turneu pe națiuni destinat fetelor de până în 16 ani. Tocmai ce s-a încheiat Dr.Oetker Argeș Cup, care a avut o ascensiune fantastică, la capitolul calitate, organizare, recunoaștere internațională și număr de participanți, iar acum începem un alt turneu de mare anvergură. Le ținem pumnii fetelor noastre și ne dorim să ajungă la turneul final de la Budapesta. Sprijinul oferit de noi de peste 10 ani acordat tenisului pentru juniori se reflectă în excelentele rezultate internaționale obținute de România în ultimii ani”, a declarat Ioan Cozma, director general Dr. Oetker România.

La European Summer Cups vor concura la Tenis Club Curtea de Argeș opt echipe dornice să se lupte pentru calificarea la turneul final.

Cu mari speranțe de succes, România le are în componență pe Ioana Guna, Lorena Mărculescu și Gabriela Nicole Tătăruș, iar căpitan este Radu Popescu.

Celelalte echipe vin în componența:

Belarus – Căpitan nejucător: Nadejda Ostrouskaya. Jucătoare: Ulyana Grib, Nika Shytkouskaya, Katsiaryna Yemelyanenka;

Bulgaria – Căpitan nejucător: Galia Angelovaș Jucătoare: Mihaela Kaftanova, Sara Mazdrashka, Zinovia Vaneva;

Croația – Căpitan: Robert Brkljac, Jucătoare: Leonarda Janko, Tea Jezidzic, Karla Kilic;

Ungaria – Căpitan nejucător: Zoltan Sarkany; Jucătoare: Anasztazia Fouraev, Csenge Furak, Livia Lukacs;

Italia – Căpitan nejucător: Silvia Farina; Jucătoare: Federica Bilardo, Monica Cappelletti, Tatiana Pieri;

Moldova – Jucătoare: Ecaterina Ivasco, Vlada Medvedcova, Alexandra Zaicenco;

Suedia – Căpitan nejucător: Pontus Larsson; Jucătoare: Molly Helgesson, Julita Saner, Alexandra Viktorovitch.

loading...