Breaking news

Tendințele în materie de ținută pentru sezonul toamnă-iarnă de la Adina Buzatu

Nu doar sexul frumos trebuie să țină pasul cu tendințele modei. Bărbații din ziua de azi acordă, de asemenea, o atenție la fel de mare aspectului lor.

Astăzi, această regulă este respectată cu strictețe de bărbații cărora le pasă de propria imagine și de statutul lor. Prin urmare, reprezentanții jumătății mai puternice a omenirii sunt întotdeauna preocupați de schimbările în modă, care izbucnesc în lume pe valul unui nou sezon.

Cum îți descoperi propriul stil vestimentar

Odată cu ploile și ninsorile toamnei care se apropie, moda masculină pentru toamnă și iarnă este gata să facă un salt mare. Și asta înseamnă că va exista o mare rotație a articolelor de garderobă din seria Trends by Adina Buzatu pentru bărbați. Daca alegi Trends Adina Buzatu, vei primi consiliere vestimentară de la stiliști pricepuți pentru ca tu să obții o ținută de vis toamna aceasta!

Stilista nr. 1 din Romania Adina Buzatu inspiră sute de barbati șă nu le fie frică să experimenteze și să își descopere propriul stil vestimentar.

Pentru a face față acestei perioade, este necesar să cunoaștem surprizele care ne vor încânta moda masculină în sezonul toamnă-iarnă 2022-2023. Judecând după cele mai recente colecții, tendințele de toamnă-iarnă sunt încă pline de tendințele populare din sezoanele trecute. Aceasta este o veste bună pentru a-ți păstra piesele preferate în garderobă. În același timp, există multe produse noi interesante și elegante, care cu siguranță îi vor interesa pe bărbați.

Ce se poartă toamna-iarna 2022-2023

Practicitatea este încă o prioritate

Acest lucru se simte în abordarea alegerii culorilor și a texturilor. Cu toate acestea, accentul a fost pus pe valorile clasice ale confortului. Creatorii de modă oferă siluete laconice pentru un look business. În acest sezon, la apogeu vor fi paltoanele cu croială liberă, pantalonii slim și maletele moi.

Brutalitatea nu și-a pierdut relevanța

Această tendință vestimentară a cucerit deja de câteva sezoane străzile capitalelor lumii și ale orașelor de provincie. Este ferm ancorată în poziția sa și nu va renunța la aceste poziții în sezonul toamnă-iarnă 2022-2023. O confirmare a acestui fapt poate fi văzută în body-urile brutale în stilul “casual”, propuse de designeri pentru bărbați. Pe lângă jachetă, colecția cuprinde și pantaloni și mănuși colorate cu stil, care, asociate cu peisajele triste de toamnă, vor fi accentul principal al ansamblului masculin.

Culoarea blândă, după cum prezic experții, va atrage, de asemenea, bărbații din diferite generații

Paleta la modă a sezonului următor constă în nuanțe: bej, tonuri de gri, kaki și blană de cămilă. Culorile cireșelor prea coapte și ale vinului învechit merită, de asemenea, să fie observate. Îmbrăcămintea exterioară care seamănă cu culoarea unui cer furtunos va fi deosebit de populară. Nu este exclusă prezența imprimeurilor luminoase și a elementelor de decor colorate pe diverse elemente de garderobă.

Carourile și dungile fine nu sunt o noutate, și rămân și anul acesta în vogă

Acest imprimeu ascunde atât de multe oportunități nedezvăluite, încât creatorii de modă au decis încă o dată să îi acorde atenție. Fie că alegi un sacou sau o altă piesă vestimentară, vei reuși să atragi atenția cu această tendință nemuritoare.

Astfel, în ciuda inconvenientelor climatice caracteristice perioadei toamnă-iarnă, sezonul de modă promite să fie unul luminos și divers, iar garderoba masculină nu face excepție.

>