Breaking news

Tendințe pentru ghete în sezonul 2021-2022

Ești curioasă să afli care sunt tendințele pentru ghete în sezonul 2021-2022? Dacă nu ți-ai cumpărat încă ghete noi, atunci cu siguranță vei aprecia informațiile pe care ți le vom prezenta și vei ști exact ce să alegi.

Unele din aceste tendințe probabil nu te vor surprinde sau poate te-ai gândit și tu la ele deja. În cazul în care nu știi de unde să alegi cele mai frumoase ghete, care să respecte aceste tendințe, îți recomandăm MOJA CONCEPT. Intră pe site și comanda ghete de dama! Alege-ți preferatele după ce afli care sunt tendințele în acest sezon. 

Culori în tendințe

Când vine vorba despre culorile în tendințe pentru acest sezon, nu putem să nu acordăm un loc special albului. Ghetele albe au fost întotdeauna fascinante și chiar ne bucurăm că au revenit din nou în atenția noastră. În afară de alb, se poartă foarte mult ghete în nuanțe puternice, așa cum este roșul sau cognac, însă nu trebuie să uităm și de negru. Ghetele negre, indiferent de stilul lor, vor fi mereu în tendințe, așa că te poți bucura de ele oriunde și oricând. 

Ghete din piele naturală 

Nu putem spune că pielea naturală a revenit în tendințe, deoarece nu s-a demodat niciodată, însă anul acesta, mai mult ca oricând, doamnele și domnișoarele au înțeles că este mai bine să investească în ghete calitative, din piele naturală, pe care le poți purta mulți ani, fără să se deterioreze și cel mai important, fără să se demodeze. În plus, probabil ai observat și tu că nu mai există o diferență atât de mare între prețurile pentru o pereche de ghete din piele naturală și una din piele ecologică. Diferența va fi la confort și rezistență în timp: o pereche de ghete din piele naturală poate rezistă cu brio mai bine de 5 ani, pe când cu o pereche de ghete din piele ecologică s-ar putea să ai surprize neplăcute după numai un sezon. 

Toc și platformă

Ghetele care au atât toc, dar și platformă, pot fi integrate cu succes chiar și în ținutele de zi, nu doar cele pentru seară sau pentru evenimente speciale. Probabil vei avea și tu impresia că ghetele din acest sezon sunt oarecum inspirate din moda anilor ‘90, însă într-o manieră mult mai atractivă. Ghetele ce au atât toc, dar și platformă sunt foarte comode și chiar dacă nu ești obișnuită să stai prea multe ore pe tocuri, le vei aprecia la finalul unei zile. 

Animal print

Ieși din rutina ghetelor fără personalitate și adaugă în colecția ta ghete cu animal print. Acestea îți vor salva ținuta în momentele în care nu ai inspirație. Recomandarea noastră este să alegi în special ghete cu snake print sau alt imprimeu de tip reptilă, ce se potrivește perfect în sezonul rece. Este mai ușor de asortat decât credeai și vei primi numai complimente pentru alegerea făcută. 

Dacă vrei să te bucuri de ghete în tendințe, alege cu încredere MOJA CONCEPT. Întră pe site și comandă-ți preferatele. 

Sursa foto: www.picspree.com