Breaking news

Tendinte nunti 2022

Alegerea rochiei de mireasa este o sarcina destul de dificila, dar alte detalii asociate cu cea mai importanta zi din viata devin si ele o problema semnificativa. Prin urmare, nu va vor incurca cateva sfaturi despre cele mai relevante tendinte de nunta 2022.

Invitatii unice

Uitati de marimile standard ale invitatiilor, invitatiile mici si mai elegante sunt foarte originale anul acesta. Daca timpul va permite, puteti crea invitatii de nunta cu adevarat unice, precum pictura cu ajutorul unui artist sau alaturi de persoana iubita. In plus, astazi magazinul de nunti ofera invitatii pur si simplu uluitoare si alte accesorii de nunta care vor face nunta mai stralucitoare, mai eleganta si mai originala.

Inele de nunta

O tendinta actuala in voga de nunta pentru anul 2022 este: verighetele cu pietricele, diamante si alte pietre pretioase. O idee grozava este sa va plasati alegerea pe inelele, sub forma de puzzle-uri.

Rochii de domnisoara de onoare

Tendinta modei din Occident, cand domnisoarele de onoare ar trebui sa poarte aceleasi rochii, dispare treptat deoarece adesea este problematic sa alegi exact tinuta care se potriveste perfect tuturor. Singurul lucru care poate ramane este unificarea tuturor printr-un fel de semn sau element comun de stil.

Tortul de nunta

Alegerea tortului de nunta este o chestiune foarte importanta, iar cu cat este mai original si mai impresionant, cu atat mai bine. Tort cu volanuri la exterior, textura unica etc. va deveni principalul decor al nuntii. Prin urmare, nu va limitati imaginatia si comandati un tort cu adevarat uimitor pentru una din cele mai importante zile din viata dvs.

Masa de nunta

Chiar daca preferati un aspect mai formal, este totusi posibil sa incercati o masa in stil familial in loc de farfurii perfect distantate. Stilul familial ofera multe avantaje: puteti crea o atmosfera calda, mai ales la mesele la care invitatii dvs. nu se cunosc bine, un fel de element interactiv. Bineinteles, puteti cere in continuare personalului de asteptare sa va ajute cu farfurii mari, deoarece pentru unii oaspeti, transmiterea lor unul altuia poate fi obositoare.

Aranjamente florale asimetrice

Uitati de buchetele complexe si simetrice in decorarea mesei. In general, cand vine vorba de flori, una dintre cele mai importante tendinte de moda pentru nunti 2022 este aranjamentul asimetric. Pot fi diferite flori pe mese, ghirlande in usi sau in partea centrala a mesei. Fiti creativ in jocul de culori pentru ca acestea sa reprezinte personalitatile extraordinare ale cuplului fericit.

 

>