Breaking news

Tendinţe la nunţi – ce aşteptări ai de la fotograful nunţii tale

A devenit deja o modă destul de des întâlnită pentru ca o nuntă să includă şi prezenţa unui fotograf. Nu pare nimic ieşit din comun, nu pare a fi o exagerare în materie de nunţi şi de organizare.

foto nunta - cezar tabacCu toate acestea a devenit o modă pentru a avea pretenţii în ceea ce face fotograful în sine. Este de la sine înţeles să ştii de la bun început ce poţi avea parte prin serviciile celui angajat să îţi facă albumul de amintiri.

Top aşteptări de la fotograf

Pentru că trebuie să existe şi o voce a lor, chiar dacă de regulă sunt angajaţi pentru a deservi pretenţiile unui cuplu, chiar dacă sunt cei din umbră până la urmă, fotografii au de fapt toată măiestria în mâna lor. Fără talentul lor ai avea practic fotografii fără expresie şi albume fără sclipire. Iată ce ne spune Cezar Tabac despre acest soi de comportament:

Fotografii la nuntă nu rezumă totul

„Aud miri care spun că au nevoie de fotografii la nuntă. Nu mă aştept să detalieze, înţeleg că îşi doresc să aibă fotografii de la fiecare moment din cadrul evenimentului. Cu toate acestea nu ar trebui să rezumăm totul. Include cununie civilă, religioasă, ambele? Sunt în zile diferite? Trebuie să avem termeni clari despre asta”, spune fotograful Cezar Tabac.

De asemenea, fotografiile la nuntă pot fi şi după evenimentul în sine. Sunt miri care nu au timp să respire în acea zi, dintr-un exces de organizare în ceea ce priveşte nunta în sine. Aşa că planifică o şedinţӑ foto după nuntă. Aici avem din nou detalieri, de la clasic la trash the dress, mai mult pentru mirese.

Nu stresa şi nu fi stresat

O mare problemă la români ţine de faptul că nu ştiu să scape de stres. Sunt stresaţi până în ultima picătură de savurat pentru acel eveniment.

Trebuie să ne educăm până la urmă aşa că nu stresaţi fotograful cum şi unde să fie la un anumit moment. Când l-aţi ales aţi ştiut ce capacitate are”, spune acelaşi Cezar Tabac.

De asemenea, nu vă stresaţi pentru că asta înseamnă să nu mai fiţi naturali în acele fotografii unice până la urmă – o şedinţa foto o repeţi însă o nuntă nu ai cum să o refaci doar pentru că ai ratat să te bucuri de moment.

Fotografiile nu se vând, se apreciază

Este foarte greu să apreciezi o artă în ceea ce priveşte o sumӑ de bani. Deşi se pune preţ şi pe munca în sine a unui fotograf nu trebuie să privim totul că pe o obligaţie. Asta înseamnă că fotografiile se doresc a fi apreciate, că au nevoie de admiraţie. Nu exclude nimeni faptul că negocierea poate avea loc. De fapt nu de asta ai nevoie ci de un om pasionat, de un fotograf dedicat, de cel care îţi dă şansă să retrăieşti acel sentiment al emoţiilor de nuntă prin fiecare fotografie pe care o priveşti.

Sunt foarte multe aspecte care determinӑ ceea ce ţine de alegerea unui fotograf. Mai mult decât a bifa ceea ce trebuie să faci ţine cont de ceea ce ai şansa acum să alegi şi nu altă dată.

>