Breaking news

Tendințe actuale în moda masculină

 Indiferent că ești adeptul unui stil office, unul casual sau chiar unul street wear, în rândurile următoare vei putea descoperi care sunt cele mai actuale trenduri din toate aceste stiluri vestimentare, astfel încât, să ai o prezență actuală și să rămâi în pas cu moda.

În dulapul fiecărui bărbat ar trebui să existe articole vestimentare și accesorii versatile pe care să le poată integra cu ușurință atât în ținutele de zi cât și în ținutele de seară. 

Care sunt cele mai actuale trenduri în ținutele de zi și de seară? 

    Fiecare eveniment are un dress code specific (de multe ori neprecizat de către organizatori, dar de la sine înțeles de către participanți), pentru care ar fi indicat să deții în garderoba ta atât un outfit elegant de zi, cât și unul de seară. Pentru outfitul de zi poți să apelezi la o pereche de sneakersi de culoare deschisă, o pereche de pantaloni din in, o cămașă din in și o vestă simplă. Toate aceste articole pot fi și din alte materiale ca bumbacul sau vâscoza. Încearcă să găsești articole din materiale organice pentru a beneficia și de un confort sporit. Trendul actual în ținutele elegante  de zi este construit în jurul unei cromatici deschise și calde, în timp ce trendul actual în ținutele elegante de seară este compus în jurul unui costum slim într-o culoare țipătoare sau cu o anumită piesă de o culoare mai stridentă, iar restul articolelor ce compun setul pot fi de culori închise. Pentru costume slim de bărbați și idei de ținute actuale poți accesa site-ul celor de la Gama.ro. Au o gamă destul de variată și actuală de costume pentru nevoile oricărui bărbat.  

Care sunt cele mai actuale trenduri în ținutele street wear și casual? 

     Stilul street wear este influențat de ținutele abordate în USA anilor 90 și cea mai mare influență în conturarea acestuia a avut-o cultura punk și hip-hop. El este compus, în general, din articole sport asortate și purtate ca oversized sau din cămăși colorate strident (crazy shirts) asortate cu o pereche de blugi și teniși. Dacă vrei să abordezi acest stil poți încerca să cauți tricouri de hochei, fotbal american sau baseball pe care să le porți slim sau oversized cu pantaloni scurți și o pereche de sneakersi masivi.

      Dacă preferi un stil vestimentar mai așezat, mai cuminte, poți încerca abordarea unei ținute casual, contemporane, formate dintr-o pereche de bocanci, o pereche de pantaloni închiși la culoare, un tricou și o jachetă de piele naturală sau piele ecologică. Dacă o ținută casual cu influențe rock este prea mult pentru tine, poți apela oricând la un tricou polo cu mânecă scurtă sau lungă (în funcție de anotimp) și o pereche de blugi clasici.

     Deși există tendința de a considera că moda feminină este mult mai complexă decât cea masculină, selecția hainelor pentru bărbați necesită la fel de multă atenție. Un accesoriu nepotrivit poate duce o întreagă ținută în derizoriu. Hainele unui bărbat trebuie să îi contureze personalitatea, silueta și să fie, în același timp, în trend. Nu e nevoie de o garderobă aglomerată, ci de câteva articole versatile, cu gust, care să poată fi ușor combinate pentru o ținută masculină remarcabilă.

sursa foto: unsplash.com

>