Breaking news

Televiziunile de partid: Realitatea TV, sora geamănă a TVR

Joi, 11 august, Realitatea TV a găzduit-o în platou pe Elena Udrea, în cadrul unui dialog entuziast despre deciziile de partid.

elena-udrea-pdl-realitatea-tvRealitatea TV devine încet-încet televiziunea de partid a PDL. În cadrul unei ediţii speciale, breaking news, Realitatea TV a prezentat-o astăzi pe Elena Udrea, în ipostaza liderului providenţial care se adresează poporului.

Emisiunea a fost difuzată în direct, în jurul orei 19, iar gazda emisiunii a fost Cristina Şincai.

Femeia pedeliştilor, Elena Udrea, este prezentată de Realitatea TV ca persoană credibilă şi demnă de dialog. În urmă cu alte câteva zile, Roberta Anastase – cea care escrochează voturile din Parlament – primise spaţiu de emisie la Realitatea TV, pentru a-i aduce laude lui Traian Băsescu.

Având în vedere că se apropie perioada campaniilor electorale, Realitatea TV se reîmprieteneşte cu puterea şi devine sora geamănă a televiziunii publice, aservită PDL-ului. În timp ce departamentul de ştiri al TVR este condus de activista neoficială de partid Rodica Culcer, Realitatea TV încearcă probabil să-şi rotunjească unele conturi.