Breaking news

Televiziunea Română își relansează site-ul

Site-ul oficial al Televiziunii Române, tvr.ro s-a relansat începând de azi, transformându-se într-o colecţie de site-uri care pun în valoare toate canalele TVR, inclusiv pe cele teritoriale.

site-ul tvrLa șapte zile de la lansarea grilei de toamnă, Televiziunea Română își relansează și site-ul oficial, aducând în prim plan programele şi prezentatorii TVR.

„Obiectivul imediat pe care ni-l propunem cu această schimbare este să acordăm o atenţie mult mai mare promovării conţinutului produs de TVR în mediul online. În plus, pentru prima dată, studiourile teritoriale ale TVR au parte de suport virtual consistent”, declară Claudiu Săftoiu, Preşedintele Director General al TVR.

Scopul re-modelării tvr.ro este acela de a interconecta site-urile TVR şi portalul virtual TVR+ cu platformele social media (paginile Facebook şi canalele YouTube ale Televiziunii Române), pentru a crea comunităţi virtuale active.

Ultimele noutăţi despre emisiunile şi prezentatorii TVR vor fi actualizate mult mai rapid, iar materiale care nu au fost făcute publice pe TV vor putea fi văzute online.

Noua versiune a site-ului tvr.ro a fost pusă la punct de echipa care a realizat, la sfârşitul anului 2012, expoziţiile dedicate Revoluţiei Române în cadrul unui proiect global al Institutului Cultural Google şi „Decembrie Roşu: Revoluţia Română ON AIR”, primul proiect major, exclusiv online, al TVR.