Breaking news

Telenovela „Pepe&Querida” – Oana însărcinată cu Tudy

În prima emisune „Cancan tv” de la B1Tv, Oana Zăvoranu a dat bomba. Aceasta a declarat că este însărcinată „într-o lună şi ceva” cu Tudy.

oana tudy pepeNoua emisiune de la B1Tv, Cancan Tv, a început în forţă cu Oana invitată. Querida, alături de soţul său Pepe este protagonista unuia dintre divorţurile anului din România. De curând, a apărut între cei doi, un tânăr membru al unui partid, chipeş şi discret: Tudy (Tudor Ionescu). Acesta pare a fi tatăl copilului pe care Oana îl aşteaptă. Aceasta ar vrea un băiat, numit Tim Tim sau Tudor.

Eu am o relaţie cu Tudy de la începutul lunii octombrie. Sunt însărcinată cu el. Eu nu am recunoscut până acum pentru că sunt o lady. Tudy este un bărbat extraordinar, fin.”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii Cancan TV.

Unul din motivele despărțirii de Oana, invocat de Pepe a fost că aceasta nu dorea să facă un copil. Știrea furnizată chiar de Oana, cum că este însărcinată cu Tudy, nu face decât să pună paie pe foc între cei doi și să încingă bătălia pe viață și pe moarte până la finalizarea în instanță a divorțului.

Tot astăzi pepe a depus plângere penală împotriva Oanei Zăvoranu, pe care o acuză că i-a vandalizat casa și îi cere daune de un miliard de lei vechi.