Telefoanele șeicilor din Dubai, accesorizate în România, cu aur și diamante

Nu mai sunt la modă husele din silicon sau cele cu blăniță! O firmă celebră dă tonul în domeniul accesorizării telefoanelor mobile, însă serviciile sunt adresate afaceriștilor, oamenilor cu bani, pentru că prețurile sunt destul de piperate.

De-acum, telefoanele vedetelor de la Hollywood, ale prinților sau șeicilor din Dubai sunt etalate de români. ”Vip Touch Design”, o companie celebră în Dubai, a ajuns și în România, după ce o firmă de la noi a obținut exclusivitate pentru a comercializa aceste produse de lux în întreaga Europa.

Cei care își astfel de servicii sunt așteptați în incinta magazinului situat în Hotel Marriott, din București. Placații de 24 de karate, aur cu inserție de piele nobilă, aur cu inserție fibră de carbon, aur cu design ornamental, diamante sau aur cu Swarovski sau platină- acestea sunt propunerile celebrului brand. De ce sunt speciale telefoanele accesorizate, aflăm chiar de la reprezentanții firmei!

”Sunt speciale din mai multe motive. În primul rând sunt ediție limitată, în al doilea rând sunt niște telefoane placate cu aur, platină, îmbrăcate în piele nobilă sau încrustate cu pietre scumpe”, a spus Alexandra Moioș, manager general Vip Touch Design.

Unii români deja au fost interesați să-și personalizeze telefoanele, chiar dacă prețurile nu sunt deloc mici. Unicitatea are prețul ei! ”Cel mai ieftin telefon este 2.000 de euro. Este din fibră de carbon și placat cu aur de 24 de karate, iar cel mai scump este 5.000 de euro are încrust

ații de perlă, pietre Swarovski și aur de 24 de karate”, a  explicat Alexandra Moioș. Iată că milionarii au fost interesați de aceste servicii de lux și și-au personalizat telefoanele fără să țină cont de cât ar  trebui să scoată din buzunar. 

 Cei care sunt interesați de astfel de servicii de lux, se pot interesa direct la magazinul aflat în incinta hotelului J.W. Marriott, București, la numărul de telefon: 0751. 110. 110

www.viptouchdesign.ro

>