Breaking news

Tecău și Rojer, în grupă la Turneul Campionilor, cu frații Bob și Mike Bryan

Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer vor face parte din aceeași grupă, A, cu liderii mondiali, frații americani Bob și Mike Bryan, în întrecerea de dublu din cadrul Turneului Campionilor.

horia tecau - jean julien rojerPotrivit tragerii la sorți realizată luni la Londra, Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor juca în Grupa A alături de perechile Bob și Mike Bryan(SUA), Alexander Peya(Austria)/Bruno Soares (Brazilia) și Lukasz Kubot (Polonia)/Robert Lindstedt (Suedia).

Tecău și Rojer au jucat de trei ori în 2014 cu frații Bryan și de fiecare dată au pierdut. Ultima dată au fost învinși de frații Bryan, sâmbătă, în semifinalele turneului Masters de la Paris-Bercy.

În grupa B vor evolua perechile Daniel Nestor (Canada)/ Nenad Zimonjic (Serbia), Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia), Marcel Granollers/Marc Lopez (Spania) și Julien Benneteau/Roger Vasselin (Franța).

Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor fi prezenți pentru a treia oară în carieră la Turneul Campionilor, însă s-au calificat pentru prima dată ca pereche, după ce au câștigat opt titluri în 2014 și au pierdut o finală. Niciunul nu a reușit însă să treacă de faza grupelor la edițiile precedente. În 2011 și 2012, Tecău l-a avut ca partener pe Robert Lindstedt (Suedia).

Românul Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer vor întâlni perechea compusă din tenismenii Alexander Peya (Austria) și Bruno Soares (Brazilia), în meciul de debut la Turneul Campionilor de la Londra, au anunțat organizatorii.

Partida va avea loc luni, 10 noiembrie, de la ora 14,00 (ora României), în cadrul Grupei A a competiției.

Turneul Campionilor 2014 de la Londra, dotat cu premii totale în valoare de 6,5 milioane dolari, va debuta duminică, 9 noiembrie, când vor avea loc partidele de dublu Marcel Granollers/Marc Lopez (Spania) — Julien Benneteau/Roger Vasselin (Franța) și Daniel Nestor (Canada)/Nenad Zimonjic (Serbia) — Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia), din cadrul Grupei B.

La simplu, competiția de la Londra va debuta cu partidele Andy Murray (Marea Britanie) — Kei Nishikori (Japonia), Roger Federer (Elveția) — Milos Raonic (Canada), programate duminică în cadrul Grupei B, urmând ca luni, 10 noiembrie, să se dispute meciurile Stanislas Wawrinka (Elveția) — Tomas Berdych (Cehia) și Novak Djokovic (Serbia) — Marin Cilic (Croația), în Grupa A.

>