Breaking news

Teatrul EXCELSIOR se întoarce pe scenă cu noi piese de teatru

loading...

După ce, în ultimele 11 luni, a oferit publicului numeroase producții originale, difuzate online – seriale și emisiuni inspirate din universul teatral, urmărite de mii de telespectatori – Teatrul EXCELSIOR se întoarce pe scenă! Începând din acest weekend, publicul este așteptat din nou la teatru, în sala de spectacol din Strada Academiei nr. 28, cu reprezentații ale unora dintre cele mai aplaudate spectacole din repertoriul instituției.

Duminică, 7 februarie 2021, de la ora 19:00, spectacolul INTERZIS SUB 18 ANI de Mihaela Michailov, regia Lenuș-Teodora Moraru, vă propune o „confruntare-elastic” între generații, între adolescenții aflați în căutarea unui sens și părinții care le vor „doar binele”. Detalii, aici: https://www.teatrul-excelsior.ro/interzis-sub-18-ani/.

Pentru că luna aceasta este dedicată îndrăgosirii, Teatrul EXCELSIOR v-a pregătit două spectacole savuroase. Sâmbătă, 13 februarie, ora 19:00, comedia se dezlănțuie pe scena Sălii „Ion Lucian”, într-o altfel de Noapte furtunoasă, regizată de Stelian Milu. Detalii, aici: https://www.teatrul-excelsior.ro/o-noapte-furtunoasa/. Duminică, 14 februarie, de la aceeași oră, spectacolul Arlecchino și pierdutele iubiri, semnat de Enrico Bonavera, un altfel de Romeo și Julieta în care dragostea învinge. Îndrăgitele personaje ale Commediei dell’arte, revin pe scenă într-o cavalcadă de peripeții provocate de faimosul Arlecchino, un fel de „Încurcă-și-descurcă-tot”.

Biletele pentru spectacolele Teatrului EXCELSIOR pot fi achiziționate online, prin intermediul platformei bilet.ro, https://www.bilet.ro/venue/teatrul-excelsior.

loading...