Breaking news

Teatrul din Brăila, bătaia de joc a mafiei locale?

Anul trecut, exclusivNEWS.ro relata despre scandalurile grave de la Teatrul “Maria Filotti” din Brăila.

Managerul Mircea Bodolan va fi înlăturat din funcţie în luna august 2012, după cum scrie presa locală.

În ultima şedinţă CLM Brăila din acest mandat, a fost prezentat Raportul de evaluare al managementului Mircea Bodolan, raport realizat la Teatrul “Maria Filotti”, în perioada octombrie 2010 – decembrie 2011.

Managerul instituţiei de cultură, Mircea Bodolan, a stârnit numeroase controverse în perioada menţiontă, iar notabile au fost neînţelegerile dintre acesta şi actori.

Comisia de evaluare care a întocmit raportul a decis ca se impune o nouă reevaluare în luna august 2012. Nota acordată de Comisia de Evaluare managerului Mircea Bodolan, pentru perioada de activitate menţionată, este 7,5.

Publicaţia locală arcasu.ro scrie că autorităţile locale intenţionează să schimbe conducerea Teatrului din Brăila la sfârşitul acestei veri.

Din surse sigure am aflat că sfârşitul managerului Teatrului “Maria Filotti”, Mircea Bodolan, este aproape. Evaluarea din august va pune punct experimentului personal al lui Mircea Bodolan. […] Cel mai probabil, ne-au spus sursele, echipa care va conduce instituţia Teatrului “Maria Filotti” este: Manager Giorgiu  Coman, Comitet Director Artistic – Catrinel Dumitrescu, Radu Nichifor şi Bujor Măcrin”, scrie publicaţia menţionată.

Conform ziarului brăilean, va exista un nou concurs pentru funcţia de director general al TMF.

Despre scandalul generat în 2010 la Teatrul din Braila, au vorbit pentru exclusivNEWS.ro, actorii din Brăila, regizorul Radu Afrim şi actorul Marius Manole.

>