Breaking news

Te cunosc de undeva, liderul incontestabil de audiență pe toate segmentele de public

loading...

Show-ul Antena 1, “Te cunosc de undeva!” rămâne liderul serilor de sâmbătă! Emisiunea care l-a avut drept câştigător pe Pepe, cu o transformare în Redfoo, de la trupa LMFAO, a fost sâmbătă seară lider incontestabil de audienţă, pe toate segmentele de public!

te cunosc de udneva - audienta“Te cunosc de undeva!” a adunat în faţă micilor ecrane 1.944.000 de telespectatori la nivelul publicului naţional, în minutul de maximă audienţă, 21.43, mai mult decât dublu faţă de Pro Tv, cu doar 950.000 de telespectatori. De asemenea, pe întreg publicul din mediul urban, Antena 1 a obţinut în minutul de maximă audienţă de la 22.18 – 12,4 puncte de rating şi 26,4% cota de piaţă, mai mult decât dublu faţă de ProTv care înregistra doar 4,8 puncte de rating şi 10,2% cota de piaţă.

Emisiunea a fost lider de audienţă, nu doar la nivelul publicului din mediul urban şi naţional, ci şi la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârstă cuprinsă între 18 şi 49 de ani.

Aşadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obţinut pe perioada difuzării emisiunii (20.29 – 23.51) o audienţă medie de 9,6 puncte de rating şi 21,3% cota de piaţă, în timp ce PRO TV înregistra doar 5,8 puncte de rating şi o cota de piaţă de 12,9 %.

Clasamentul se păstrează şi la nivelul publicului din toată ţară, unde Antena 1 rămâne lider cu o audienţă medie de 8,2 puncte de rating şi o cota de piaţă de 18,9 %, în timp ce PRO TV obţine 5,8 puncte de rating şi 13,4 % cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Antena 1 a obţinut o audienţă medie de 8,7 puncte de rating şi 21,8 % cota de piaţă, în timp ce următorul clasat, PRO TV, înregistra 7,1 puncte de rating şi 17,9% cota de piaţă.

Gala starurilor din toate timpurile a continuat sâmbătă, la Antena 1, cu noi personaje remarcabil întruchipate de către cei opt campioni ai transformărilor totale. Câştigătorul galei, Pepe, în postura lui Redfoo de la trupa LMFAO, a fost un nebun sexy conştient de farmecul lui irezistibil şi, pe scenă de la “Te cunosc de undeva!”, a renunţat la slip. Lora a creat un moment sensibil şi a readus-o în faţă telespectatorilor pe Mihaela Runceanu, cu una dintre cele mai cunoscute piese ale ei, “Iartă”.

Florin Ristei s-a transformat în Pink şi a cântat toată piesă “I’m still a Rockstar”, suspendat deasupra scenei, legat cu nişte hamuri. Rona Hartner a întruchipat-o pe Emeli Sande, iar Anda Adam a devenit o diva a jazz-ului mondial, în persoană Georgiei Gibbs. Maria Buza a fost regina salsei Celia Cruz, iar Jorge l-a întruchipat pe nemuritorul Frank Sinatra.

Nu în ultimul rând, CRBL l-a adus pe scenă show-ului pe Andrei Stefanet cu a să “Jaga, Jaga”, piesă atât de cântată şi mai ales  dansată în cluburi, la nunţi şi la orice fel de alte petreceri. Momentul extraconcurs al ediţiei a fost susţinut de Maria Buza şi Jorge care, pentru plăcerea transformărilor, le-au amintit tuturor de trupa Angels.

Invitată specială a acestei gale, actriţa Alexandra Velniciuc, a cântat în duet cu juratul Aurelian Temişan piesă L.O.V.E., imitându-i pe Natalie şi Nat King Cole.

loading...