Breaking news

Tavanul unei săli din Tribunalul Satu Mare s-a prăbuşit cu tot cu muncitor înaintea ședinței de judecată

loading...

Un muncitor, deținut la penitenciar, a fost grav accidentat, după ce tavanul unei săli a Tribunalului Satu Mare, s-a prăbușit.

tavan prabusit sala tribunal satu mareTavanul s-a prăbușit cu tot cu muncitor în sala de judecată a Tribunalului Satu Mare cu câteva minute de începerea ședinței de judecată.

În jurul orei 9.00, imediat după ce avocaţii Luşa Bolba şi Iulia Donca au intrat în sala de judecată nr. 113 a Tribunalului Satu Mare, împreună cu clienţii lor, tavanul s-a prăbuşit din senin, la un metru de banca avocaţilor cu tot cu muncitorul care lucra deasupra.

Preşedintele Tribunalului Satu Mare, judecătorul Rodica Grosoş Maxim, a declarat că tavanul a căzut chiar înainte de începerea şedinţei, în sală fiind grefierul şi mai mulţi avocaţi.

În sala 112 a Palatului de Justiţiei a căzut o parte din tavan înainte cu cinci minute de a începe şedinţa de judecată. Grefierul de şedinţă era în sală cu dosarele, mai erau şi avocaţi. Pur şi simplu a căzut tavanul. În podul clădirii era un deţinut care făcea curăţenie. Societatea comercială care are contract pentru efectuarea de reparaţii capitale are contract cu Penitenciarul Satu Mare pentru a presta acestea servicii de curăţenie, transport moloz, muncă necalificată. Odată cu bucata de tavan a căzut şi persoana în cauză. A venit şi salvarea, nu s-au observat la exterior răni semnificative”, a declarat Rodica Grosoş Maxim.

Tavanul a căzut exact în aceea zonă unde este bara, în sala de judecată, acolo se prezintă părţile şi avocaţii pentru a-şi susţine cauza.

Deţinutul, de 45 de ani, a fost transportat la spital, stabilindu-se că a suferit o fractură de coloană dorsală.

Pacientul este la Urgenţe, a suferit o fractură la coloana dorsală, va trebui internat. A fost la tomografie, nu pune problema unor leziuni interne, probabil va trebui să stea culcat două-trei săptămâni„, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Constantin Demian.

Tribunalul Satu Mare se află în reabilitare completă de mai bine de un an de zile, însă lucrările se desfăşoară anevoios.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>