Breaking news

Tarot de dragoste – ce secrete îți spun cărțile?

Tarotul de dragoste este o practică magică inofensivă pe care oamenii o folosesc de sute de ani, atunci când au nevoie de un răspuns la o întrebare legată de relațiile lor amoroase.

Consilierii Astro TV folosesc deseori tarotul pentru a le prezice clienților viitorul lor în iubire. De aceea, astăzi au decis să vă împărtășească secretele pe care le puteți descoperi cu ajutorul tarotului!

Universul nu greșește niciodată, de aceea ai nevoie și de astfel de semne, care să te ajute să iei decizia corectă.

Ce este tarotul de dragoste?

Tarotul este un set de cărți, cu diferite simboluri și modalități de așezare care pot fi folosite pentru obținerea unor informații despre trecut, prezent sau viitor. Fiecare carte care apare are propria însemnătate, însă trebuie conectată cu celelalte cărți pe care le primești, fiind importantă privirea de ansamblu.

Atunci când întrebările se referă la viața amoroasă, cărțile capătă o însemnătate aparte pe care ghicitorul o va interpreta.

Cine poate ghici în tarot?

Contrar opiniei populare, nu ai nevoie să fii înzestrat cu inspirație divină ca să ghicești în tarot. Totuși, cu cât ai mai multă experiență, cu atât interpretările tale vor fi mai corecte și mai precise.

De aceea este indicat ca în majoritatea cazurilor să apelezi la un profesionist, cum sunt clarvăzătorii de pe Astro TV.

Tarotul de dragoste – ce îmi poate spune?

Folosind corect tarotul, poți afla rapid informații despre trecut, prezent sau viitor în ceea ce privește relațiile tale romantice. Iată câteva dintre cărțile care pot apărea și semnificațiile lor individuale!

Nebunul

De obicei semnifică noi începuturi: o relație nouă sau o direcție nouă pentru o relație deja existentă. Este o carte care informează despre starea de ansamblu a situației, care oferă context pentru alte cărți ce vor urma.

Turnul

Reprezintă un eveniment marcant în viața unuia dintre cei doi îndrăgostiți. Datorită acestuia lucurile se pot îmbunătăți sau înrăutăți, însă cu siguranță se vor schimba.

Judecata

Această carte de tarot are semnificație dublă, în funcție de contextul tău. Dacă simți că ți s-a cauzat o nedreptate, urmează să fii răsplătită. Totuși, dacă ai nedreptățit recent pe cineva, s-ar putea să ai de suferit.

Îndrăgostiții

Această carte poate însemna o conexiune puternică între tine și partenerul tău, bazată pe încredere și pasiune. Ea poate să semnaleze și o viitoare decizie dificilă pe care ar trebui să o iei.

Diavolul

Diavolul reprezintă puterea lucrurilor și aspectelor materiale ale vieții, care îți controlează existența. Atunci când tarotul este unul de dragoste, trebuie să privești cu atenție Diavolul pentru că poate semnala sursa anumitor conflicte.

Atunci când ești indecis sau ai senzația că încă nu deții toate detaliile, este bine să apelezi la sfatul divin, prin tarotul de dragoste. Chiar dacă aceste previziuni pot fi făcute și de neprofesioniști, dacă vrei să fii sigură de interpretarea corectă, apelează la un expert de pe Astro TV. Contactează-i astăzi, îți stau la dispoziție oricând!