Breaking news

Tarom a făcut publice noile uniforme ale stewarzilor și piloților create de Botezatu

Compania TAROM a prezentat pe 21 aprilie,  în cadrul unui eveniment ce a avut loc în terminalul plecări din Aeroportul Otopeni, noile uniforme ale personalului Navigant.

tarom uniformeProiectul de schimbare a uniformelor  companiei nationale  TAROM a venit firesc  din nevoia de a reprezenta corect imaginea de astazi a companiei si a fost construit in jurul valorilor companiei: traditie , eleganta, siguranta. Noul design are semnatura  lui Catalin Botezatu.

Compania Tarom precizează într-un comunicat de presă că: Ne-am dorit  ca noile modele sa pastreze cromatica traditionala a  brandului TAROM,  intr-o nota mai proaspata si mai eleganta, adaptata cerintelor pasagerilor si tendintelor acestei industrii aflata intr-o permanenta evolutie. In acest scop, noile uniforme, readuc in prim plan, rochia si capa elemente definitorii ale elegantei feminine. Uniformele de vara au, de asemenea, ca element de noutate, sacoul cu maneca trei sferturi pentru fete.

Realizate in mare parte din materiale naturale si care corespund normelor de siguranta si calitate, uniformele au fost create atat pentru a asigura un confort optim   celor ce le imbraca dar si pentru a reprezenta cu distinctie si eleganta imaginea companiei.

Uniforma personalului navigant si serviciile oferite la bord pasagerilor, sunt doua elemente care completeaza imaginea unei companiei aeriene.

Compania TAROM este recunoscuta pentru serviciile sale si pentru calitatea meniului de la bord. Noile meniuri au fost schimbate avand la baza si sugestiile pasagerilor nostri. Bugetul este acelasi insa s-au folosit alte  retele, mai  gustoase si cu alta compozitie decat cele de pana acum. La clasa Business  se ofera in continuare peste, in meniuri  mai diversificate (somon grill, salata de creveti) si ca noutate am introdus carnea de vita.

uniforme taromPe cursele interne am introdus sandwich-uri generoase, in patru  rotatii saptamanale.

TAROM ofera in continuare, pe langa meniurile selectionate, toate meniurile speciale standard IATA: vegetarian, kosher, fara lactoza, fara sare, grasime redusa, hindu, meniu pentru copii si bebelusi, lacto vegetarian, fara gluten.

Mai multe detalii si fotografii sunt disponibile pe pagina de Facebook a Companiei.

 Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

>