Breaking news

Targul international de mobila, echipamente si accesorii – NU rata ocazia de a descoperi noile tendinte in materie de mobilier si design interior!

Mobilierul joaca un rol important in orice locuinta iar alegerea pieselor potrivite poate reda atmosfera pe care o doresti si te poate ajuta sa obtii functionalitatea de care ai nevoie. Mobilierul din lemn masiv este apreciat pentru eleganta, durabilitatea si calitatea superioara, oferind incaperilor o nota exclusivista. Daca vrei sa te bucuri de o experienta inedita si sa-ti inspiri alegerile in ceea ce priveste mobila, viziteaza standul Simex din cadrul Targului International de mobila, echipamente si accesorii de la Romexpo, ce va avea loc in perioada 21-24 septembrie 2023. 

Iata ce suprize te asteapta si ce vei descoperi in cadrul targului!

Editia 2023 a targului te asteapta cu o multime de surprize in materie de design interior. Aici vei regasi toate stilurile de mobilier, incepand de la modern pana la clasic si vintage, expozitia fiind o adevarata sursa de inspiratie pentru cei care vor sa-si mobilieze locuinta intr-un mod inedit si elegant. In cele 4 zile vei afla mai multe informatii despre ultimele concepte si tendinte in materie de mobilier, inclusiv in ceea ce priveste piesele de serie sau unicat, produse in Romania sau pe plan international. 

Daca preferi mobilierul din lemn masiv de calitate superioara, compania Simex ofera o gama larga de produse pentru dormitoare, camere de zi sau sufragerii, avand o vasta experienta in acest domeniu. Te invitam sa descoperi mobila din lemn masiv care imbina perfect functionalitatea cu designul, trecutul cu modernul, calitatea si finisajele exceptionale. 

Poti vedea produsele companiei Simex la targul international de mobila – expozitia se desfasoara la Romexpo, Blvd. Marasti, nr. 65-67, sector 1, Bucuresti, in perioada 21-24 septembrie 2023, iar standul companiei Simex se va afla in Pavilionul B2. 

Piesele de mobilier ce fac parte din portofoliul Simex se disting prin frumusetea lor si prin aspectul desavarsit, datorat atentiei la detalii in fiecare faza de productie, de la concept si pregatirea lemnului la asamblare si finisare preponderent manuala. Prin urmare, eleganta, stilul unic si rafinamentul sunt principalele caracteristici ale acestui tip de mobilier de inalta clasa. Fiecare colectie are farmecul ei aparte si se remarca prin confort si durabilitate. 

Mobila Simex este extrem de apreciata pentru sortimentul bogat care include biblioteci, sufragerii, birouri, scaune, mese, comode TV, canapele sau alte tipuri de mobilier mic si mare. Indiferent de modelul ales, piesele sunt cunoscute pentru originalitatea lor si pentru faptul ca satisfac chiar si cele mai exigente gusturi. 

Viziteaza standul 1 – Pavilionul B2 din cadrul Targului de mobila, echipamente si accesorii de la Romexpo si vei gasi inspiratie din plin pentru amenajarea locuintelor sau a altor spatii cu toate tipurile de mobilier din lemn masiv. Expozitia iti ofera posibilitatea sa te conectezi cu cele mai recente tendinte si inovatii in domeniu si sa explorezi noile idei din industrie. Bife SIM 2023 reprezinta ocazia perfecta pentru a gasi toate raspunsurile in materie de mobila si design interior, ajutandu-te sa pregatesti terenul pentru transformarea locuintei tale in caminul ideal. 

sursa foto: freepik.com

>