Breaking news

Târg de haine și accesorii „Job&Shop” la restaurantul Temps

Bigcitylife.ro organizează pe 3 octombrie 2013, prima ediție a târgului de haine și accesorii „Job&Shop”, ce va avea loc în restaurantul Temps, vis-a-vis de stația de metrou din Pipera din București.

targ de haineCei care vor trece pragul târgului haine și accesorii, Job&Shop, pot găsi creații ale tinerilor designeri români. Dar totodată se pot întâlni și cu antreprenori români din domeniu.

Târgul se adresează în special celor care nu știu cu ce să se mai îmbrace și vor să își îmbunătățească garderoba de haine, acum la debut de sezon rece și în prag de iarnă.

La târgul „Job&Shop” veți putea găsi de la haine, genți, pantofi, pâna la accesorii în serii limitate sau unicat sși multe altele produse.

Noutatea acestui târg este locul de desfășurare, deoarece echipa Bigcitylife.ro a ales o zonă foarte aglomerată, zona de business a Bucureștiului, mai precis Campusul de Business Pipera.

Iar, gazda va fi Restaurantul Temps, situat vis-a-vis de stația de Metrou Pipera.

Dacă lucrezi în zonă, organizatorii târgului te așteaptă cu drag și pe tine, pe 3 octombrie, între orele 14.00 si 20.00, să adaugi o notă de originalitate ținutelor tale!