Breaking news

Tânăr bătut cu bestialitate de trei persoane, într-o intersecție din Brăila

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost bătut cu picioarele și cu levierul, de trei bărbați, sâmbătă noapte, pe o stradă din Brăila. Tânărul a ajuns la spital în stare gravă.

barbat batut in strada la brailaCamerele de supraveghere dintr-o intersecţie din centrul orașului Brăila au susprins imagini şocante cu un tânăr de 27 care era bătut de alţi trei bărbaţi.

Tânărul a ieșit din club unde a petrecut împreună cu cei trei bărbați. Însă în urma unei dispute aprinse, tânărul a fost luat la bătaie de aceștia.

Imaginile surprinse de camere de supraveghere din intersecție surprind momentul bătăii crunte primită de tânărul brăilean.

Acesta a fost bătut cu bestialitate de față cu taximetriștii care se aflau pe stradă. Aceștia au plecat pe rând din intersecție, fără să intervină sau să sune la 112. Câteva fete care petrecuseră împreună cu agresorii au încercat să intervină în apărarea tânărului, însă fără succes.

La 7 minute de când agresorii au plecat de la locul faptei, au sosit poliția și ambulanța. Medicii l-au găsit pe tânăr leșinat și plin de sânge.

Tânărul a ajuns în stare gravă la spital, dar acum este în stare stabilă. Polițiștii i-au identificat pe agresori însă nu au început cercetarea penală a acestora, întrucât victima nu a depus plângere.

Anchetatorii se pot autosesiza doar dacă victima primește de la medicul legist un certificat prin care se dovedește că acesta necesită cel puțin 60 de zile de îngrijiri medicale.