Breaking news

Tablouri pentru decoratiuni living sau cadouri personalizate

Tablourile sunt unele dintre cele mai apreciate obiecte cu scop decorativ. Arta este impresionant transmisa prin intermediul culorilor, iar emotia este prezenta in fiecare detaliu dintr-un tablou. Un astfel de obiect este alegerea ideala atunci cand vrem sa suprindem o persoana draga. Ideea cea mai populara, derivata din aceasta mare categorie este reprezentata de tablourile portrete la comanda.

In primul rand, un astfel de tablou nu doar ca aduce o bucatica din arta in casa, ci reda si un moment fericit sau un eveniment important din viata persoanei careia i se adreseaza. Tablourile de tip portret pot include o fotografie de familie sau o fotografie care va include pe dumneavoastra si persoana pe care doriti sa o surprindeti.

Astfel de idei de cadouri online personalizate sunt extrem de apreciate pentru ca sunt un motiv de bucurie in fiecare zi. Aspectul este atat de placut datorita tehnicilor inovative de creatie ale tablourilor. Pictura este realizata in format digital, cu o tableta grafica ultra-moderna, iar ulterior se printeaza pe panza. Astfel, detaliile si chipurile respecta elementele realistice intr-o proportie foarte mare.

Un alt avantaj pentru care oameni aleg acest tip de cadou este faptul ca pot plasa comenzi. Deseori, timpul scurt ne obstructioneaza identificarea cadoului perfect. Comenzile online sunt la indemana oricui si toate detaliile pot fi stabilite intr-un timp scurt.

Fa din casa ta o mica galerie de arta!

Suntem zilnic influentati si inspirati de ceea ce ne inconjoara, de mediu, de experiente si de oameni. O parte din cultura noastra depinde de alegerile pe care le facem. Printre acestea, modul in care alegem sa ne decoram casa ne impacteaza intr-o proportie considerabila.

Mediul unei locuinte trebuie sa fie unul cald, primitor si placut. Fiecare membru al familiei ce locuieste in acel spatiu trebuie sa se simta ca apartinand locului. Desi poate parea dificil sa multumiti pe toata lumea, exista anumite elemente de home&deco care sunt pe placul oricui.

Locuintele in care fiecare camera are un tablou adaptat spatiului poat fi considerate mici galerii de arta. Pentru fiecare dormitor, pentru hol sau pentru bucatarie puteti adapta un anumit model de tablou pentru a crea o atmosfera primitoare si calda. Inconjurati de arta, veti fi mai creativi, inspirati, bine-dispusi si armoniosi.

3 modele de tablouri artistice pentru living-ul tau

De cele mai multe ori, familia se reuneste in living pentru ca spatiul este suficient de mare pentru a le permite tuturor sa desfasoare o activitate placuta. Adultii pot privi linistiti un film, in timp ce copiii se joaca, fiind in permanenta supravegheati.

Tot living-ul este si cea mai expusa zona din casa. Oaspetii sunt invitati in living pentru a servi o cafea, pentru discutii si socializare, astfel ca, decorul joaca un rol extrem de important. Iata doar trei variante de tablouri pentru living cu care poti fura privirile oricui:

  1. Tablouri cu peisaje: echilibrul naturii, splendoarea contrastelor si elementele de peisagistica sunt foarte placute pentru living;
  2. Tablouri abstracte: foarte potrivite pentru impatimitii artei;
  3. Tablouri cu flori: coloristica diversa se incadreaza la perfectie intr-un living luminos.
>