Breaking news

Tableta ASUS Fonepad cu suport 3G pentru voce-date si procesor Intel Atom Z2420 a ajuns in Romania

Noua tabletă Fonepad™ cu ecran HD IPS de 7” și funcționalități complete de smartphone 3G a fost lansată pe piața românească în cadrul unui eveniment grandios.

fonepadFonepad integrează noul procesor Intel Atom™ Z2420 și rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Fonepad combină versatilitatea unei tablete de 7″ cu caracteristicile unui telefon inteligent, suportul 3G pentru voce și date venind în sprijinul utilizatorilor care doresc mai multă libertate de acțiune și posibilități de comunicare.

Tableta are o formă compactă și subțire, evidențiindu-se prin exteriorul metalic. Greutatea de doar 340 de grame și profilul de 10,4 mm îi permit utilizatorului să o folosească convenabil, ținând-o cu o singură mână.

Procesorul Intel Atom™ Z2420, complet compatibil cu mediul Android, îi permite tabletei Fonepad să fie deopotrivă performantă și eficientă energetic. Astfel, dispozitivul poate decoda video 1080p Full HD cu accelerare hardware și se mândrește cu o autonomie de până la 9 ore.

Ecranul de 7 inci este sensibil simultan în 10 puncte și oferă o rezoluție clară HD 1280 x 800 pixeli, pagini web ușor de citit și fotografii incredibil de detaliate.

Tehnologia IPS redă culori vibrante cu un unghi de vizualizare de 178 de grade și imagini clare chiar și în lumina exterioară.

Încorporarea modulului 3G cu HSPA+ îi permite lui ASUS Fonepad să fie întotdeauna conectat pentru a naviga pe internet, pentru a descărca aplicații din Google Play Store și pentru a rula filme și muzică.

Mulțumită suportului complet pentru telefonie 3G, Fonepad poate fi utilizat, de asemenea, pentru apeluri telefonice utilizând microfonul cu atenuare a zgomotului sau casca Bluetooth opțională.

Cu un singur abonament, costurile sunt mai mici decât în cazul în care ați folosi un smartphone și o tabletă 3G.

Modelul Fonepad lansat în România dispune de 16GB memorie flash și slot pentru carduri SD de până la 32GB, pentru spațiu de stocare suplimentar.

Camera frontală de 1.2 megapixeli permite desfășurarea apelurilor video, în timp ce tehnologia audio ASUS SonicMaster cu procesare MaxxAudio 3 de la Waves asigură un sunet clar și complet.

>